2777
2789
عنوان

نامزدم

438 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها نامزدم میگه حق نداری بعد از ازدواج تنهایی بیرون بری و نمیخام ادامه تحصیل بدی یا کلاسای دیگه هم بری... خیلی دوسش دارم ظاهرا هم ادم بد دلی نیست مهربونه خیلیم صبوره . اما طرزفکرش صدساله قبله . بنظرشما چیکارکنم؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهش بگو تو رو خدا یه وقت تو رودروایسی نمونیا، دیگه چی دلت می خواد؟ بگو با کمال میل دست به سینه وایسم و انجامش بدم!!!  

نمیفهممتون به خدا.....خب چرا با اینجور آدمی که عقایدشون ۱۸۰ درجه با مال شما متفاوته نامزد میشین آخه؟!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بهش بگو خب من دوس دارم اینکارا رو انجام بدم خودمم یه آدم بالغم برده که نیستم که صاحبم واسم تصمیم بگیره

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
اگه هنوز عقد نيستي بيشتر فكر كن و برو مشاور و از اصرافيانش در مورد اخلاقش بپرس 

پرسیدم میگن خیلی پسر خوبیه .نه عزیزم هنوز عقد نکردیم . واقعا نمیدونم چیکارکنم

بهش بگو خب من دوس دارم اینکارا رو انجام بدم خودمم یه آدم بالغم برده که نیستم که صاحبم واسم تصمیم بگی ...

بخدا گفتم بارها باهاش حرف زدم میگه بهم فرصت بده بعد دوباره همونارو میگه

پرسیدم میگن خیلی پسر خوبیه .نه عزیزم هنوز عقد نکردیم . واقعا نمیدونم چیکارکنم

گلم من الان دارم بایکی اینجوری زندگی میکنم همه بهم میگن چون برات ارزش قائل دوس داره همه جاباهات باشه پس باهات هیجانیادوبگه خودت بروخوبه ولی من یکم اذیت میشم بیشتراوقات تنهام 

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪

ترو خدا کوتاه نیا مث من بیچاره میشی انقد دوسش داشتم از همه علایقم گذشتم گفتم درست میشه و اینا عب نداره الان ک اومدم تواین زندگی لعنتی همش عذابه همممممممش بدگمانی ها از همینا شرو میشه باخودتم نگو نه این فرق داره و اینا ک همش کشکه

همه چی قبله ازدواج یه فانتزیه قشنگه حتی کتک خوردن میری توش تازه میفهمی همه چی سراب بوده

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...