2777
2789
عنوان

پس عیدی من چیشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 48 پست
ايشالا كه راضي ميشن عروسي بگيريد 

دعا کنین برامون..واقعا دوس داشتم باشه عروسیم😔😔😔همش میگف ینی من تاعروسی شما هستم دلمم کباب میشه یادم میاد

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی دو مورد دیدم اکثرا عروسی رو عقب ننداختن،حالا شوهرت حتما خیلی دوسش داشته،باز باهاش حرف بزن با ...

اره دوسشون داشت..مامان بزرگ دیگشم دوسال پیش فوت کردن سر اون هنوزم داغونه...به اون بشدددددت وابسته بود جونش بهش وصل بوده...اللنم هرروز برا اون فاتحه میخونه...سر این نمدونم چی بشه بخدا

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
کلا قبل اونم ما عروسی هامون اهنگ نداریم.مولودیه اما خوب نمدونم بخدا توروخدا برام دعا کنین

خوبه که بگیرید یه ماه میشه . من دوستم مادر بزرگ شوهرش فوت کرد . میخواستن عروسی نگیرن برن سر خونه زندگیشون . مامان دختره تو خونه عروسی گرفت لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه همه انجام شد فقط داماد بود خانواده داماد هیچ کدوم نیومدن بعدش که تموم شد خواهر داماد و عمه هاش اومدن بردنش خونش 

نمیشه بعد از چهل عروسی بگیرین؟

اصلا تو این شرایط نمیش حرف زد میگن دلش خوشه..امروز قرار بود نقاش بره خونرو رنگ بزنه..پدرشوهرم دیشب کنسل کردن..نمدونم بخدا موندم الان چیکار کنم😔😔😔😔😔😔😔😔

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا بیامورزه حالا خیلی سن بالا بودن اگه اینجور بعد چهلم عروسی بگیرید

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
خوبه که بگیرید یه ماه میشه . من دوستم مادر بزرگ شوهرش فوت کرد . میخواستن عروسی نگیرن برن سر خونه زند ...

اخه بدیش اینه نمیش الان حرف زد حداقل تا دو س روز دیگ...ولی طفلک پدرشوهرم مامانش فوت کرده حالا بیاد عروسی بگیره؟تازه بچه اولشونم هس😔😔😔

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا بیامورزه حالا خیلی سن بالا بودن اگه اینجور بعد چهلم عروسی بگیرید

اره۷۸سال...دوسه ماهه مریض بودن...کاش تو عید میگرفتیم..خیلی دوس داشت باشه..طفلک شوهرم میگ فک میکردم وقت عروسیم و بچه داریم دوتا مادربزرگام هستن خیلی بهشون وابسته بود...حالا😔😔😔

دقیقا منم همچین استرسی دارم عروسیم اخر امساله ولی شوهرم یه مادربزرگم داره ایشالله ۱۰۰ سال عمر کنه ولی زیاد ردیف نیستش

خب اگه اینقد دوسش داشته زیاد اصرار نکن از چشمش بیفتی فک کنه تو دوسش نداشتی

نه اصلا اصرار نمیکنم...ولی میگم ما ک عروسیمون اهنگ نداره..دیگ چیزی نگفتم اما بخدا خیلی سخته بدونی چقد روزشماری میکروم برا اون روزای خوب جهازبرون وعروسی و...

اره۷۸سال...دوسه ماهه مریض بودن...کاش تو عید میگرفتیم..خیلی دوس داشت باشه..طفلک شوهرم میگ فک میکردم و ...

اشکالی نداره چند وقت نامزدی ؟