2777
2789
عنوان

پس عیدی من چیشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 48 پست

ای وای....خدا رحمتشون کنه.

ینی نمیشه بی سر و صدا عروسی گرفت یا دوس ندارین؟ یا مثلا شگون نداره؟

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی ماه دیگه سی روز گذشته دیگه،اونم عمرشو کرده ،شوهرت حاضره ضرر زیان ارایشگاه و تالارو بده ولی کنسل شه ...

میگه خودم دلم نمیاد...دقیقا ۳۵روز دیگس...میگن میریم صحبت میکنیم میگیم بیعانه هارو نگه دارن تاریخو بندازیم برا چندماه دیگه

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

خیلی بده منم تجربه کردم یه هفته مونده به عروسیم دایی شوهرم فوت کرد حدود ده ماه عروسیمون عقب افتاد.همه وسایلمو چیده بودم و کارت ن هارو دور ریخته بودم و چون جایی برای جهیزیه ام نداشتم 10ماه کرایه بی خودی دادیم

هیچی معلوم نیس احتمالا تا بعد محرم صفر

اوه چه طولانی...حالا من عقدم بود..۱ هفته قبلش مامان بزرگ شوهرم مرد😞داشتم خفه میشدم...دیگه ۲۰ روز بعد عقد مارو معمولی محضر گرفتن..تا ۴۰ صبر نکردن...واسه عروسیمم مامان بزرگ خودم مریض بود ولی بعد عروسیم فوت کرد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
توي بستگان ما اينجوري شده بود همه نشستن صحبت كردن بزرگترا  عروسي گرفتن چون كلي پولم خرج كرده ب ...

پارسالم یکی از اقوام اینطور شد دوهفته ب عروسی...اما پسرعمه مادر داماد بود رفتن صحبت کردن خانواده مرحوم گفتن ما نمیاییم اما عردسی رو بگیرین ک ضرر نکنین

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
ای وای....خدا رحمتشون کنه. ینی نمیشه بی سر و صدا عروسی گرفت یا دوس ندارین؟ یا مثلا شگون نداره؟

کلا قبل اونم ما عروسی هامون اهنگ نداریم.مولودیه اما خوب نمدونم بخدا توروخدا برام دعا کنین

خیلی بده منم تجربه کردم یه هفته مونده به عروسیم دایی شوهرم فوت کرد حدود ده ماه عروسیمون عقب افتاد.هم ...

ای وااای من...خیلی خیلی سخته...الان میفهمم خودمو اماده کرده بودم...خیلی ذوق داشتم برا هفته دیگ روزشماری میکردم