2777
2789
عنوان

پس عیدی من چیشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 48 پست
کلا قبل اونم ما عروسی هامون اهنگ نداریم.مولودیه اما خوب نمدونم بخدا توروخدا برام دعا کنین

واقعا ناراحت شدم عزیزم. ببینین نظر بزرگترا چیه، شاید اونا هم بگن برین سر خونه و زندگیتون. محتاجم به دعا ولی دعات می کنم حتما

پسرعمه من فوت کرد، برادرش نامزد بود و عروسی پسر عموی منم بود. پسرعموم اینا ماه عسل و عروسی و همه چی رو کنسل کردن اما یه مدت بعد پسر عمم که نامزد بود و داداش اون فوت کرده بود، عروسی گرفت!!!   (خیلی وقت بود نامزد بودن، سنشم بالا بود)...دیگه پسرعموم اینا که اینجوری دیدن اونام جشن گرفتن.... 

ولی من شب فوت پسرعمم خواب دیدم نشسته تو انباری خونشون منو صدا میزنه، رفتم پرسیدم چی می خوای؟ چرا صدام زدی؟ گفت برو به همه فامیل بگو به خاطر من عروسیا و جشناشون رو کنسل نکنن. من فقط به مامانم گفتم، آخه ممکن بود فامیل بی جنبه برداشت بدی بکنه که چرا از بین این همه آدم اومده تو خواب تو، اونم درست شب فوتش؟!......ولی به هر حال می خوام بگم کسی که فوت میکنه واقعا راضی نیس زنده ها از کار و زندگیشون بزنن به خاطر اون فرد

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
یک سالو نیم

وای دقیقا مثل من منم یکسالو شیش ماه عقدم قرار اخر امسال عروسیم باشه خودتو ناراحت نکن با شوهرت همدلی کن همش نگو عروسیم عروسیم تو دلش میگه چه زن بی درکی دارم

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ناراحت شدم عزیزم. ببینین نظر بزرگترا چیه، شاید اونا هم بگن برین سر خونه و زندگیتون. محتاجم به ...

اره اونم راضی نیس..ولی خوده ادما دلشون نمیاد..

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
اره اونم راضی نیس..ولی خوده ادما دلشون نمیاد..

می دونی؟‌آدما به جای اینکه دلشون واسه مرده ها بسوزه باید به فکر زنده های دور و ورشون باشن

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...