2777
2789
عنوان

همه ی اطلاعاتم در مورد جنین اهدایی

116 بازدید | 11 پست

سلام اول از همه اینکه خواهش می‌کنم کسایی که نمی‌دونن جنین اهدایی چیه و فقط از سر کنجکاوی اومدین برید در مورد جنین اهدایی توی گوگل بخونید و اینجا قضاوتی نکنید🌹

می‌خوام همه چیز رو در مورد پروسه جنین اهدایی واستون بنویسم شاید به درد کسی که نمی‌تونه به روش‌های زیستی باردار بشه بخوره، چون خودم خیلی دنبال اطلاعات بودم

همین الان که این تاپیک رو می‌نویسم خدا به من یه دوقلو داده که الان حدوداً دو ماهشونه 😍

ادامه، در پست ها... 

این روش برای کساییه که به هیچ طریقی نمی‌تونین فرزند زیستی خودتون رو حالا چه از تخمک یا از اسپرم همسرتون داشته باشید اولین قدم نیاز به نامه دادگاه دارید

این پروسه حدود یک ماه زمان می‌بره که نیاز به نامه تاییدیه پزشک تست عدم اعتیاد، صلاحیت روانی و یه سری تست‌های دیگه دارید که توی این پروسه انجامش می‌دید و در نهایت دادگاه نامه تایید صلاحیت شما برای دریافت جنین اهدایی را بهتون میده

بعد از اینکه نامه دادگاهتون رو گرفتید حالا می‌تونید به مراکزی که جنین اهدایی دارند مراجعه کنید و کاندید دریافت جنین اهدایی بشید یا از طریق واسطه‌ها یا همون دلال‌ها کیس مورد نظرتون رو پیدا کنید یا اینکه خودتون از طریق آشناها و اطرافیان کسی رو پیدا کنید که حاضر به انجام چنین کاری باشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه خود من توی پیدا کردن کاندید مورد نظرتون این هستش که سعی کنید از کسایی استفاده کنید که خودشون دارای ناباروری نبودند یعنی تخمک و اسپرم قوی داشته باشند که با انتقال‌های اول مثبت بشید وگرنه ممکنه پروسه سختی رو در پیش داشته باشید

توی این مسیر بعد از اینکه کاندید مورد نظرتون رو پیدا کردید وظیفه شما فقط تقویت رحم و شرایط بدنی خودتونه. کارایی که من انجام دادم بادکش رحم، خوردن گرمیجات به اندازه کافی قبل از بارداری، جا اندازی ناف، داروهای طب اسلامی تقویت رحم و... 

بعد از اینکه جنین اهدایی مورد نظرتون پیدا شد شما آماده انتقال می‌شید، مرکزی که من انتقال دادم دو ماه پروسه انتقالش طول می‌کشید به این شکل که اول یک دوره قرص ال دی مصرف می‌کردم و بعد از اینکه پریود شدم دوره بعدی شروع به مصرف قرص استرادیول کردم و بعد روز ۱۰ سیکل یک سونو گرفتن که وضعیت ضخامت رحم رو چک کنند بعد اگر خوب باشه مجدد یه سونوگرافی برای روز پانزدهم انجام می‌دادند و اگر باز هم خوب می‌بود برای روز هجدهم تا بیستم نوبت انتقال می‌دادند

من سیکل اول شرایطم خوب نبود و و اون ماه سیکلم رو کنسل کردن و مجدد ماه بعد وارد پروسه انتقال شدم سیکل بعدی وقتی شرایطم خوب بود روز انتقال برام دو تا جنین انتقال دادن که خدا را شکر هر دوتاش گرفت

بارداری ما هیچ فرقی با بارداری‌های دیگه نداره و کاملاً همه چی عادی پیش میره فقط چون آی وی اف هستیم احتمالاً نیاز به مراقبت بیشتر و استراحت مطلق داریم

و در آخر سوالی که همیشه برای خودم بود و مطمئنم برای شما هم هست اینه که نه روز بیمارستان و نه در شناسنامه هیچ رد و اثری از فرایند جنین اهدایی شما درج نمی‌شه و نگران این موضوع نباشید

نگرانی بعدی که احتمالاً همه زوج‌هایی که می‌خوان جنین اهدایی بگیرند دارند بحث شباهت بچه‌ها به خودشون هست که برای این موضوع سعی کنید کاندیدی را انتخاب کنید که از لحاظ رنگ پوست فرم کلی چهره تا حدودی شبیهتون باشه چون از لحاظ ژنتیکی بچه به پدر مادر زیستیش شباهت میده اما بازم نگران نباشید اگر کلیت رنگ پوست و فرم چهره خیلی تناقض نداشته باشه بالاخره می‌تونید بچه رو به یکی از اقوام یا فامیل یا پدر و مادر یا مادربزرگ و پدربزرگ نسبت بدین😉

ببخشید اگه متن‌هام خیلی کتابی شد برای اینکه بچه بغلمه و داره شیر می‌خوره من این‌ها رو با ویس گوگل نوشتم اگر سوالی داشتین برام توی همین تاپیک بنویسین هر زمان که آنلاین شدم بهتون جواب میدم

در ضمن می‌تونید یه آیدی ایتا یا تلگرام برام بذارید که بیام و بهتون مشورت بدم تا از سردرگمی این مسیر نجات پیدا کنین ون من خودم سال‌ها درگیر این سردرگمی بودم و دلم می‌خواد به یه نفر مثل خودم کمک کنم❤