2777
2789
عنوان

امروز دل درد بودم بعد شوهرم

429 بازدید | 24 پست

صبح زود من دل درد داشتم نمیدونم چم شده چن روزه بعد از دل درد داشتم گریه میکردم شوهرم خودش صبونه آماده کرد داشت میخورد اصلا نگفت چی کار کنم ک حالت بهتر شه ..بهش گفتم از یخچال یکم واسم عرق نعناع بیار اونم اول رفت دستشویی بعد مسواک زد راحت کاراشو کرد بعد لباساشو پوشید موقع رفتن عرق نعناع با لیوان رو حالت افتاده انداخت کنارم سریع رفت سره کار خیلی از کارش ناراحت شدم خیلی زیاد ..قبلن هم مریض میشدم براش مهم نبود زیاد..ولی اون مریض میشه من به فکرشم ..چیکار کنم با این غم 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا مردا چرا از مریضداری بدشون میاد همسر من اوایل ازدواج من مریض میشدم مثل دشمن رفتار میکرد دکتر میرفتیم میرفت یه جای دیگه مینشست الحمدالله الان درست شده بیشعور 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹