2777
2789
عنوان

میترسم

340 بازدید | 36 پست

خواهرا میترسم 

نیمه دومی هستم متولد ۸۶

رشته تولید محتوا میخوندم سال دهم 

رشتمو به شبکه و نرم افزار تغییر دادم الان دوبار دارم دهم رو میخونم 

البته مهر بیاد میرم کلاس ۱۱ 

میترسم کنکور موفق نشم هیچ شغلی پیدا نکنم سربار خانواده شم 

اصلا یه وضیعته مامانم همش میگفت اگه رشته های نظری میرفتی آیندت تامین بود ولی من اینقدرا درسخون نبودم  نمیتونید تصور کنید چقدر ذهنم درگیره 🫠

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تونظری کارنیست بچسب به همین که هستی

من همش احساس میکنم بیکار از آب در میام امروز خیلی این فکر تو ذهنمه😭😭

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

من نظری😂 نمیدونم باید چه غلطی کرد. کنکور واقعااا تلاش زیاددددد میخواد. البته شرایط خانوادگیم هم اجازه نمیده چون خیلی شلوغ هستیم. ولی در کل این استرس عادیه. بلاخره راهمون رو پیدا می‌کنیم نگران نباش. چرا سربار خانواده باشیم؟ اونا مارو دنیا آوردن. حرفا میزنین ها

بد به دلت راه نده جدا از درست یه حرفه هم یاد بگیر

اها اینم یادم رفت بگم 

احساس میکنم عقبم دیر شروع کردم 

نمیدونم چمه امروز خیلی انرژیم بده 

من نظری😂 نمیدونم باید چه غلطی کرد. کنکور واقعااا تلاش زیاددددد میخواد. البته شرایط خانوادگیم هم اجا ...

نمیدونم 

احساس میکنم اگر موفق نشم شغلی داشته باشم و کنکور قبول نشم باید ازدواج کنم 

خانوادمم اصلا زورم نمیکننا ولی اینا همش تو ذهنم انگار عین یه حرف اکو میشن 

😂😂رشته های نظری میومدی گلم بدبخت تر میشدی دور از جونتالان پول و سود خوب توی این کارایی هست ک شما ا ...

چیبگم گلی 

من همیشه جز رویاهام بود تجربی بخونم پرستاری چیزی بشم 

ولی تجربی نیاوردم 

بعد مامانم امروز گفت دختر فلانی درسش خیلی خوبه حتما دکتری مهندسی چیزی میشه 

اینو گفت دیگه از اون موقع این فکرا تو سرمه مغزم داره منفجر میشه