2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
نمیدونم احساس میکنم اگر موفق نشم شغلی داشته باشم و کنکور قبول نشم باید ازدواج کنم خانوادمم اصلا زورم ...

بلاخره یه راهی پیدا میکنی. سعی کن یه مهارت داشته باشی به عنوان پلن B. ولی درهرصورت این استرس ها طبیعیه. ولی خیلی توش غرق نشو. بیشتز دنبال کار های جایگزین باش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلاخره یه راهی پیدا میکنی. سعی کن یه مهارت داشته باشی به عنوان پلن B. ولی درهرصورت این استرس ها طبیع ...

چیکار کنم به نظرتون 

طبق تجربه هاتون اگر من دختر شما بودم چه پیشنهادی داشتید

مثل افسانه ها ؛ آخر داستان نجاتم بده...

چیبگم گلی من همیشه جز رویاهام بود تجربی بخونم پرستاری چیزی بشم ولی تجربی نیاوردم بعد مامانم امروز گف ...

نع فداتشم 

رشته ای ک توعم داخلی دست کمی از تجربی نداره و به اندازه خودشم سخته

بعدم قرار نیست که همه بیان تجربی و انسانی و اینا

😂😑تازه هیچیم توشون نیست مگه اینکه دیگه خیلی خودتو بکوبی

الان واقعا بازار کار توی رشته های شماست بین اطرافیانم قشنگ حسش میکنم

چیبگم گلی من همیشه جز رویاهام بود تجربی بخونم پرستاری چیزی بشم ولی تجربی نیاوردم بعد مامانم امروز گف ...

منم درسم خوب بود.همه گفتن برو تجربی منم رفتم. ولی نمرات دبیرستان به شدتتت افتضاح شدن. حوصله زیادی میخواد و همينطور علاقه. پول زیاد هم میخواد پوللل زیاااددد.

نع فداتشم رشته ای ک توعم داخلی دست کمی از تجربی نداره و به اندازه خودشم سختهبعدم قرار نیست که همه بی ...

تروخدا الان داری انگیزه میدی یا واقعی گفتی😭 

یعنی میشه منم یه سری تو سرا دربیارم

منم درسم خوب بود.همه گفتن برو تجربی منم رفتم. ولی نمرات دبیرستان به شدتتت افتضاح شدن. حوصله زیادی می ...

الان درست تموم شده؟ 

پشیمونی از انتخابت؟

تروخدا الان داری انگیزه میدی یا واقعی گفتی😭 یعنی میشه منم یه سری تو سرا دربیارم

نه بخدا دارم راست میگم 

من خودم رشتم تجربی بود 

نه خودم بلکه نصف فامیلمون میرفتن تجربی

😑😂بعد فهمیدیم همه اشتباه کردیم

یکی از دوستای خودم رشتش طراحی دوخت بود

سال یازدهم لباس می‌دوخت و از اون راه کسب درآمد مبکرد

فکر کن ما فقط ۳ سال کتاب الکی ملکی میخونیم😂😑

نه بخدا دارم راست میگم من خودم رشتم تجربی بود نه خودم بلکه نصف فامیلمون میرفتن تجربی😑😂بعد فهمیدیم ...

واقعا 

تونستی بارشتت سرکار هم بری؟

چیکار کنم به نظرتون طبق تجربه هاتون اگر من دختر شما بودم چه پیشنهادی داشتید

منم ۱۸ سالمه بابا🤣🤣 دیپلم گرفتم ولی دانشگاه اگر برم باید آزاد برم.که معلوم نیست آینده داره یا نه؟ برای بستن دهن مردم در هرصورت مجبورم برم)) تصمیم دارم روی زبان تمرکز کنم و همینطور خیاطی رو خیلی دوست دارم. دوستایی دارم که توی دوران دبیرستان کار توی آرايشگاه رو شروع کردن و الان کلی پیشرفت کردن. مو شینیون میکنن. ناخن میکارن. مو کراتین میکنن. من خودم بخاطر سختی هایی که آرایشگری داره سمتش نرفتم. یه عالمههه کار تو دنیا هست که بتونی انجام بدی. بینهایت کار.

2790
2778
2791
2779
2792