2777
2789
عنوان

شما باشین کدوم و انتخاب میکنید

134 بازدید | 18 پست

دوستان خانواده همسر من رسم حنابندون دارن همه میگیرن قبل عروسی من خودم تا حالا حنابندون نرفتم چون سمت ما کسی نمیگیره فقط یه عقد میگیرن یه عروسی بعد به نظر شما این حنابندون و ماهم بگیریم بهتره یا پولش و برداریم بریم بعد عروسیمون یه سفر بریم من خودم نظری ندارم چون حنابندون نه دیدم نه رفتم. 

اگه هزینشو میدن بگیرن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شخصا عاشق حنابندونم 

مراسم باحالیه اگه مشکل مالی نداریمن برگزار کنین 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

دلت چی میخواد؟ همونو انجام بده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حنابندون رو معمولا خانواده ی دختر میگیرن آخر شب خانواده ی پسر حنا میارن

یعنی تمام هزینه هاش پای شماست

به نظر من که همون یه عروسی بگیرید آخر شبش حنا بزارید

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

حالا نمیدونم رسشمشون چطوره اما مراسمای ما کادو هایی ک مهمان میده بیشتر از هزینه ای میشه ک میزبان برای مراسم میکنه

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
حنابندون رو معمولا خانواده ی دختر میگیرن آخر شب خانواده ی پسر حنا میارنیعنی تمام هزینه هاش پای شماست ...

ما که همچین رسمی نداریم ولی خب اگه من بخوام برام میگیرن خانوادم 

من شخصا عاشق حنابندونم مراسم باحالیه اگه مشکل مالی نداریمن برگزار کنین

من احساس میکنم همون عروسیه دیگه یعنی در اصل دو شب عروسی میگیرن فقط یه حنا اضافه داره 

خب وقتی رسمشو نداری نگیر ولی عروسیو بگیر

عروسی که حتما میگیرم ولی اینو مطمئن نیستم احساس میکنم همون عروسیه دیگه در اصل دو شب عروسی میگیرن فقط یه حنا اضافه داره