2777
2789
عنوان

شما باشین کدوم و انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست
طرف ما حنا رو خانواده ی دختر میگیرن و هرچی جمع شد خانواده ی دختر برمیدارن

ما رسم نداریم ولی خب اگه من بخوام خانوادم برام انجام میدن از طرفی همه جاری هام اینو گرفتن میگم یعنی من نگیرم کم نمیارم پیش اونا 

من احساس میکنم همون عروسیه دیگه یعنی در اصل دو شب عروسی میگیرن فقط یه حنا اضافه داره

ن بنظرم خیلی با عروسی فرق داره 

میتونی پیرهن سبز یا قرمز بپوشی و آرایشگاه هم نری خودت آرایش کنی 

اگرم حوصله شلوغی نداری لازم نیست همه رو دعوت کنی فقط صمیمی ترها

این نظر کنه باز ببین خودت اگه دوست نداری نگیر خیلی فرقی نداره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حنا بندون تفاوت داره 

ما تو روستامون برا حنا بندون لباس محلی ( ترکی) می پوشن با چارقد و دستمال قرمز ، سبز ، صورتی و....

حنا ها رو از خونه آقا داماد میارن خونه عروس و تو خیابون اقوام داماد حنا رو می گیره دستش و دور ماشین داماد کل و بزن و برقص هست و داماد هم تو ماشین بوق میزنه تا اینکه به خونه عروس برن 

حنا بندون تفاوت داره ما تو روستامون برا حنا بندون لباس محلی ( ترکی) می پوشن با چارقد و دستمال قرمز ، ...

ما تو خونه متاسفانه نمیتونیم بگیریم چون تعداد خانواده ها زیاده و خونه هامون اصلا دوتا شهر مختلفه باید تالار یا سالن بگیریم