2777
2789
عنوان

کیاتاحالاشراب خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 182 پست
فرق شراب با مشروب چیهمزه شراب چطوریه

شراب از انگوره و مستی نداره

اما مشروب الکل داره و مستی شدید داره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

فقط خواب میاره آدمو بیخیال میکنه همین

تجربه نداشتم تجربیات دیگرانو گفتم😂😂

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شراب چیز بدی نیسحتی بابای خودم هفتهای دو سه بار بعد از غذا میخورهالبته بابام اصلا دوس نداره د ...

پدر شما معیار تشخیص حق علیه و باطل هستند؟!

حق رو می شناسند و اهل حق رو بر مبنای اون تشخیص می دن!

و هر کس عمل ناشایست می کنه باید سرزنش بشه حتی پدر شما!

عزیزم بدن رو ضدعفونی می‌کنه و مایع بدی هم داخلش نیست فقط انگورهنه بابا مگه جنگه اون مشروب و عرق هست

فرق شراب و مشروب چیه؟ تا به حال از نزدیک ندیدم طعمش چه جوریه؟ همیشه تو فیلمها میبینم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
حتما تاحالا نخوردین مزه اش اولین بار شاید خوشایند نباشه اما عادت میکنه آدم یکم تلخه و یکم ترش بوی ال ...

نه تا حالا نخوردم چه باحال فکر کنم شبیه این دلستر های تلخ باشه من معمولا دلستر تلخ میخورم مزشونو دوست دارم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

فک کنم شراب و مشروب الکلی با هم فرق داشته باشم

در کل ساقیا ته استکانی هایت نمیگیررررد مرااااا 😁

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

کنجکاوم بدونم این تاپیکو نمیزدن فکر میکردم یکین خخ

شراب: انگور و یا سیب را تیکه تیکه میکنن میندازن تو ظرف. همینجوری میمونه بعد از چند ماه اب میندازه. تخمیر میشه. الکل تولید میشه. همش میزنن. برمیدازن میخورن. ولی عرق مثلا مویز یا خرما زا نمیدونم چکار می کنند. میجوشونن فک کنم. بخارش را جمع می کنند. میشه الکل. یا همون عرق سگی. اولی زمان بر. دومی در عرض چند ساعت. اماده. البته من دقیق نمیدونم. ولی حدوداد همکین چیزی هست. شراب الکلش کمتر. عرق سگی بیشتر

حتما تاحالا نخوردین مزه اش اولین بار شاید خوشایند نباشه اما عادت میکنه آدم یکم تلخه و یکم ترش بوی ال ...

من تا به حال مشروب نخوردم ولی سرکه سیب دوست دارم راحت میخورم به نظرت طعمش شبیه سرکه هست؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
پدر شما معیار تشخیص حق علیه و باطل هستند؟!حق رو می شناسند و اهل حق رو بر مبنای اون تشخیص می دن! و هر ...

الان چ ربطی داشت؟ دین مسخره شما اصلا برامن ارزش نداره!

از این لحاظ گفتم چیز بدی نیس ک هیچگونه مستی نداره!

وقتی میخوری هیچ اتفاقی نمیفته!

جوری نیس ک یه خانم بخاد بخاطرش زندگیشو خراب کنه!

ی مدت گیر ندی قطعا خودش دست برمیداره چون بشدت بو و مزه بدی داره

دیگه هم اسم پدر منو نیار. اول موضوع رو بفهم بعد متعصب بازی دربیار

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!