2777
2789
عنوان

کیاتاحالاشراب خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2798 بازدید | 182 پست

استارتر شراب حالت قرص مسکن داره واست کننده نیست

اما

حرام حدا تاابد حرامه

هرگز هرگز،پاروی خط قرمزهات نذار

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب عزیزم من تا حالا نخوردم تو خانواده ما این چیزا قفل بوده تا حالا همه نماز و اهل قرآن و اینا خوب ا ...

فکر کنم مشروب درصد الکل بیشتری داره و یا شراب خیلی الکل نداره راستش نمیدونم ولی داییم و حتی خانواده شوهرم خیلی استفاده میکنن من سر درنمیارمممم🤣😭

همسر یه تتوارتیستم

وقتی مست کنی هرحسی داشته باشی همون تشدید میشه مثلا اگه از درون ناراحت باشی بیشتر باعث ناراحتی و گریه ...

مرسی عزیزم پس چرا وقتی ناراحتن مثلاً تو این فیلما نشون میده میرن بیشتر شراب می‌خورن؟

مرسی عزیزم پس چرا وقتی ناراحتن مثلاً تو این فیلما نشون میده میرن بیشتر شراب می‌خورن؟

خب اونایی که زیاد میخورن سابقه چندین ساله دارن سیر نمیشن 

انقدر میخورن تا بخوابن یا در واقع یجور بیهوشیه 

من خوردم اصلا مستی نمیاره اونی که مستی میاره مشروب هست گلم این برای بدن هم مفیده

😮😮نشنیده بودم تاحالا تفاوتشونو

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

😮😮نشنیده بودم تاحالا تفاوتشونو

تفاوت دارن دردت

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من مسیحی‌ها رو هرجا دیدم آدمای خیلی خوبی بودن

عزیزدلم 😘💚🙏🏻 ادم خودش که خوب باشه خوبیارو میبینه .

ذهنت درگیر نکن بزار یکم آروم بشی جمله هات جوری آماده کن شوهرت ناراحت نشه ولی بفهمه ازین کار خوشت نمیاد . بشین قشنگ با منطق و آرامش باهاش حرف برن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

@delbar_hc سلام وقتتون بخیر ببخشید بهتون درخواست دادم میخواستم راجع به موضوع باهاتون یه صحبت مهمی دا ...

من از پایه و اساس با این موضوع مشکل دارم حرامه حرام

و راجع بهش چیزی نمیدونم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
ببخشید خواهر چی حرامه؟

این موضوع شراب و مسکرات رو میگم

اگه راجع به این موضوع سوالی داشتید مگر اینکه سوال چیز دیگه باشه؟🤔

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤