2777
2789
عنوان

کیاتاحالاشراب خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 183 پست
خوب پس چه تفاوتی با سرکه داره مگه نمیگن که آدما شاد می‌کنه و سرمست می‌کنه و نمی‌دونم یه همچین حالتای ...

نه گلمممم کی همچین چرت و پرتایی گفته 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

حساس نشو. همسر منم میخوره. چیز خاصی نیست. من خودم اهل هیچی نیستم. ما مسیول سلامتی خودمون هستیم

خوب وقتی می‌خوره زیاد نمی‌خنده حالتی بهش دست نمیده ا حرکات غیر عادی نمی‌کنه 

اصلاً برای چی می‌خوره اطلاع داری شما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب وقتی می‌خوره زیاد نمی‌خنده حالتی بهش دست نمیده ا حرکات غیر عادی نمی‌کنه اصلاً برای چی می‌خوره اط ...

نه چیز خاصی ندیدم ازش. ظاهراً ی کم بی خیالی میاره 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

خوب گلم شما بگو برای چی می‌خورن دقیقاً چه حالتی بهشون دست میده خب چرا سرکه نمی‌خورن اگه همینه

عزیزم عزیزم سرکه فرق داره 

کنار کباب میخورن یا گوشت گراز که میخورن در کنارش شراب میخورن سم زدایی بدن می‌کنه و بدن رو گرم می‌کنه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

خوب عزیزم من تا حالا نخوردم تو خانواده ما این چیزا قفل بوده تا حالا همه نماز و اهل قرآن و اینا خوب ا ...

همون که بهت گفتم یه حس شادی و اینا داری ، دلت میخواد شاد باشی و بخندی و بخونی و برقصی🤣🤣🤣

یه حالت گرمی به بدن و سرمست میشی مشراب که خوبه، خیلی مشکل نیست ،میدونی من الان سه سال و نیمه پاکم 🤣 ...

آفرین به شما🙂😁

پس اگر اینقددخوبه چرا ترکش کردید

همون که بهت گفتم یه حس شادی و اینا داری ، دلت میخواد شاد باشی و بخندی و بخونی و برقصی🤣🤣🤣

یه موقع یه طور نشه اگه من بخورم تو جمع آبروم بره یه حرفایی رو بزنم که تو دلمه نمی‌خوام بزنم 🙈🙈😂

یکبار بهش میگم نخور و اگر خوردی جدا میشم

بار دوم بخوره جدا میشم

جزو خط قرمز هام هست که چیزی که حرامه را نخوره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
یه موقع یه طور نشه اگه من بخورم تو جمع آبروم بره یه حرفایی رو بزنم که تو دلمه نمی‌خوام بزنم 🙈🙈😂

نه بابا اصلا اینجوری نمیکنه خیالت راحت ،فقط به لحظه ای که خوردی انگار داغ میشه داخل معدت بعد اوکی میشی

آفرین به شما🙂😁پس اگر اینقددخوبه چرا ترکش کردید

من دیگه میخواستم باردار بشم شوهرم مانعم شد بعدشم رفتم تو دوران شیردهی الان که دیگه شیر نمی‌دم برام نمی‌آورند🤣🤣نه هرروز. هرروز مثلاً ماهی یکبار برای تنوع خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792