2777
2789

اینا که میگم از لحاظ علمی ثابت شدس

من ۴ سال و خوده ایه ازدواج کردم 

قبلش چشمام سالم بودن ولی مدتیه دیدم تار شده رفتم دکتر گفت آستیگمات شده چشمات

و خیلیم میخاره و خشکه چشمام بخاطر اونم قطره داد گفت بریز

یهو کنجکاو شدم با خودم گفتم چرا آخه قبلا اینطور نبود

یه مقدار تحقیق کردم متوجه شدم گریه انواع داره

یه نوع گریه هست که با امیده

یه نوعش با ناامیدیه

یه نوعش حزن و اندوهه

یه نوع از سر شادی و شکر گذاریه

تو هرنوعی از این گریه ها یه سری هورمون خاص تو بدن آزاد میشه که اون هورمون ها توی اشک آزاد میشن و روی چشم در طولانی مدت اثر میذارن

آشپز هایی که سالهاست آشپزن میگن که دچار مشکلات بینایی نمیشن چون با پیاز زیاد سر و کار دارن و اشکی که میریزن همراه با امیده (امید به پول در اوردن)

مثلا حضرت یعقوب که در فراق یوسف زیاد گریه کرد بخاطر هورمونای توی اشکش نابینا شد

میگن گریه برای امام حسین به چشم ها نور میده و این بخاطر اینه که همراه با امیده و یه طورایی گریه برای امام حسین آدم رو شاد میکنه

تو چیزایی که خوندم نوشته بود که گریه هایی که همراه با ناامیدیه باعث تخلیه نشدن مواد زائد چشم همراه با اشک میشه و توی بعضی موارد باعث خارش گوشه های داخلی و خارجی چشم ها میشه که در نهایت منجر به آستیگماتیسم میشه

خاستم بگم برای کسی که ارزششو نداره با نا امیدی گریه نکنید

یه کاربری بهم گفت اگه کسی بهت میگه زشت یا احمق یا هر چیز بدی میگه بخاطر این نیست که تو اون صفات رو داری بخاطر اینه که شخصیت خودش اونطوری عه

مراقب قلب و روحتون باشید

خسته و دلشکسته...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطلب خوبی بوده.درسته .

منم خیلی گریه کردم ناامید ناامید  سالها . روز و شب ..

رفتم چشم پزشک . گفت  چشمات  هیچیش نیست  سالمه عینک هم نداد . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خداروشکر که چیزیشون نشدهبخاطر شوهرت ؟

نه  .

‌از فک و فامیلای خودم   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه .‌از فک و فامیلای خودم

شوهر خیلی سخته

چشام سالم بود اینطور شده

معده ام سالم بود زخم معده گرفتم

قلبمم سالم بود الان گاهی درد میگیره 

هرشبم با سردرد و گریه میخوابم

هورمونای نا امیدی و ناراحتی جسم و روح آدمو نابود میکنن

در عرض ۴ سال

خسته و دلشکسته...

شوهر خیلی سختهچشام سالم بود اینطور شدهمعده ام سالم بود زخم معده گرفتمقلبمم سالم بود الان گاهی درد می ...

خدا کمکت کنه . سخته  واقعا ‌.‌

منم اسیب دیدم  . الان  فامیلامو میبینم   میخوام  خودمو بکنم تو چشمشون  ببینن من کی هستم و کی شدم .   خیلی عذابم دادن