2821
2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 46 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خودمونم داریم ولی این میگه به هر کدوم از بچه ها ۱۵ میلیارد رسیده این کمی عجیب بود برام و اینک ...

بستگی به روستایمان داره الان روستای پدریم ارزشش کمتره زمینشان چون آب نداره زمینا ولی روستای مادریم زمیناش باارزشه ولی دایی‌ام همه روبالاکشیدن مادرمم داداشاش دوست داره هیچی نمیگه میگه سکته میکنن

این کاری نداره مادرت وکیل بگیره قول یک میلیاردشو بهش بده زمین رو زنده کرد ۹ تومن خودش بره یه تومن بد ...

میگه داداشام سکته میکنن جونشم میده برابرادراش زمیناام قولنامه سندندارن هیچ مدرکی نداریم البته داشتیمم مادرم کاری نمیکرد

اینکه تاحالا تو روستا بودین با این سرمایه و اینکه شوهرت به بابات میگه گدا اینا برام عجیب بود

مجردی ؟نمی گم همه ولی هستن مردان زیادی که نمک نشناسن و واسه این که کم نیارن هی ایراد میگیرن 

مجردی ؟نمی گم همه ولی هستن مردان زیادی که نمک نشناسن و واسه این که کم نیارن هی ایراد میگیرن

نه متاهلم و بچه دارم  شوهرت شعورش پایینه 

بگو ارثمو نمیارم تو زندگی تو میخوام وقفش کنم

میگه داداشام سکته میکنن جونشم میده برابرادراش زمیناام قولنامه سندندارن هیچ مدرکی نداریم البته داشتیم ...

ما دایی مامانم اجازه فروش به هیچکس نمیده 

یه بار هم سر مال دعواشون شد خاله های مامانم رفتن شکایت کردن دایی مامانم هم با پسر خاله مامانم دعواش شد انگشتشو با قمه زد قطع کرد به پای پسر خاله مامانم و شوهر خالش هم تیر زد

ما دایی مامانم اجازه فروش به هیچکس نمیده یه بار هم سر مال دعواشون شد خاله های مامانم رفتن شکایت کردن ...

حالا خوبه هممون قراره بمیریم و چیزی از باخودمون نمی بریم  سر مال دنیا اینجوری میشه

2790
2823
2791
2779
2792