2821
2789
عنوان

ارث پدری

307 بازدید | 46 پست

۱۵ میلیارد از پدرم ارث رسیده .هر چی هم باشه فقط همینه چون به خونه هم داریم که مادرم وقف کرده و بعد زندگی خودش  مال آموزش  پرورش روستامون میشه   حالا شوهرم هم راضی نیست بماند میگه با بات  گدا بود برا شماها چقدر ارث رسیده ؟  و سه خواهریم و کل ارثمون برا هر کدوم اینقدر شد. به نظرتون چه جوری حفظش کنم  طلا بخرم تو تهران آپارتمان بخرم. روستامون که نرقی نداره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط طلا بخر به نظرم همیشه ارزشش حفظ میشه‌ چندیت یال هم نگه داری که هی میاره روش 

ملک هم خوبه 

خیلیم خوبه به ما که فک نکنم حتی ۱ بزسه به شکا که ۱۵ رسیده شوهرت میگه بابات گدا بوده وای چه شوهر قدر نشناسی

کاربری دست ۳ نفره

عجب شوهر گدا گشنه ای داری 

ب اون چ ربطی داره چشمش دنبال ارث توعه 

همه رو طلای اب سدت و بی اجرت بخر بزار بانک 

حتی میتونی همون طلا رو تو بازار اجاره بدی از درامدش استفاده کنی

خیلی حواست باشه فقط و فقط واسه خودت به نام خودت .پشتوانه خیلییی مهمه

اگه دیدین کسی به حیوونا و طبیعت رحم نمیکنه ازش بترسید تا در امان بمونید...وحشتناک ترین موجودات روی زمین همینان👹🙌

الحمدالله پدرم هیچی نداره 

بچه بوده پدرش فوت کرده فامیلشون همه چی رو گرفتن برای خودشون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ