2821
2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 46 پست
15میلیارد یکیم اینجا 25 میلیارد ارث رسیده بهشون اینا ارث چی ان؟

روستاها شهرستانا اغلب خونه هاشون متراژ بالاس و زمین دارن برعکس ما تهرونیا ک همه چیمونو فامیل بالا کشیدن  🥲🥲

من پدرم تازه فوت شده . خداروشکر مادرم هستن . من و برادرم همه چیز بخشیدیم به مادرم اما اگر قرار بر تقسیم بود همون ۱۵ تومن اینا بهم میرسید ‌

اصلا هم کم نیست و اینکه شوهرت چیکارس که نظر بده؟؟؟ 

یه آپارتمان در خد ۶ تومن بخر . چند تونشم طلا بخر . یه بخشی هم ملک تجاری . شهرستان شلوغ بخر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا با وجود این پولداریتون نیومدین تو شهر؟

زمینای روستاگرونن الان زمینای روستای مادریم هرکدوم ۱۰میلیاردارزش داره همشم دایی‌ام خوردن به مادرمم هیچی ندادن حالاازمون توقع ام دارن

مال‌مادربزرگ و پدر بزرگ‌مامانم خیلی بود ۵ یا ۶ سال پیش ۱۰۰ ملیارد 

همه رو تقسیم کرد دایی مامانم اما هیچکس جرئت نداره بفروشه 

مال مامانم و خاله هام یه زمین هست شده ۳۰ ملیارد الان 

15میلیارد یکیم اینجا 25 میلیارد ارث رسیده بهشون اینا ارث چی ان؟

خوشبحالشونه 

ما یه خونه پدربزرگم اونم دایی هام چون خودشون همشون خیلی پولدارن نمی فروشن به فکر خواهرشون نیستن وضع اونا مثل خودشون خوب نیست

زمینای روستاگرونن الان زمینای روستای مادریم هرکدوم ۱۰میلیاردارزش داره همشم دایی‌ام خوردن به مادرمم ه ...

اره خودمونم داریم  ولی  این میگه به هر کدوم از بچه ها ۱۵ میلیارد رسیده این کمی عجیب بود برام  و اینکه شوهرشم گفته بابات گداس

اره خودمونم داریم ولی این میگه به هر کدوم از بچه ها ۱۵ میلیارد رسیده این کمی عجیب بود برام و اینک ...

منم گفتم هرکدوم ۱۰میلیارد حدود۲۰تازمین دارن ازپدربزرگم ارث رسیده ببین چقدرمیشه دیگه

منم گفتم هرکدوم ۱۰میلیارد حدود۲۰تازمین دارن ازپدربزرگم ارث رسیده ببین چقدرمیشه دیگه

این کاری نداره مادرت وکیل بگیره قول یک میلیاردشو بهش بده زمین رو زنده کرد ۹ تومن خودش بره یه تومن بده وکیل 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز