اون شاکی بود اون طلبکار بود اما چیزی میگفتم فقط کدورت میشد و دلخوری
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
افرین احسنت یک کدورت و جنجال باعث دل زدگی و دوری میشهافرین با فکر💚بگذر بعضی چیز ها بخاطر روان خودت ...
اخه اعصابش خورد بود شروع کرد ادامه میدادم قشنگ نبود
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من قبلا اینطوری بودم که چیزی نمی گفتم که دعوا بالا نگیره ،بعذ دیدم نمیشه داره پررو میشه
از یه تایمی دیگه خودخوری نمیکنم ،راحت حرفامو میزنم ،البته وقتایی که میدونم حق با منه ، تازه گاهی صدامو ناجور میبرم بالا ، قشنگ حساب کار دستش اومده ، الان بیشتر ملاحظه میکنه 😁
من قبلا اینطوری بودم که چیزی نمی گفتم که دعوا بالا نگیره ،بعذ دیدم نمیشه داره پررو میشه از یه تایمی ...
ما دوتا بچه داریم ۱۰ ساله ازدواج کردیم
ن اینکه دعوا بالا نگیره درک کردم ک خستس کلافس ک بعدا پشیمون میشه و شد