2777
2789

من یک ادم بشدت درونگرا و خجالتی و..... کلا با روحیات لطیفی هستم 

ولی از پسر های برونگرا .. پر انرژی‌...حتی لاشی .. حتی سیگاری... کسایی که بدون تعارف با همه صحبت میکنن و..

خوشم میاد بشدت 

حتی خودم خیلی ظاهرم ظریفه و قدم تقریبا کوتاهه از ادمایی بالای ۱۹۳ خوشم میادد

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم ۱۵ سالته

۱۹

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

پسرای شیطونو دوست دارم

همچنین

چقد سلیقمون شبیه همه😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

چقد سلیقمون شبیه همه😂

💘🥲😂

فقط پارتنر خودمو دوس دارم

پایدار

موفرفری

چشم رنگ سبزعسلی

پوست سبزه 

قد بین ۱۷۸ تا ۱۸۵

هیکلی

بدنساز

مهربون ، جدی در برخورد با دیگران ، وفادار ، مودب ، منطقی ، باشخصیت

ماشین در حد ۵۰ میلیارد

خونه در حد ۱۰۰۰۰۰ متر

همین.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»