2777
2789
عنوان

از چطور پسرایی خوشتون میاد❓️❓️💘

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 68 پست

من پسرایی که درونگرا باشند خوشم میاد حوصله سرو صدا ندارم واقعا قیافه اش جذاب و کیوت باشه ولی نه سیگاری 

قدبلند 180 چشم ابرو مشکی و...

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

اشتباه میکنی

یه موقعی میرسه میبینی شخصیتش، اینکه آرومه، تو جمع به موقع صحبت میکنه، هر حرفی رو هرجایی نمیزنه، سرسنگینه، احترام سرش میشه، اهل دود و مشروب نیست، جلف نیست، همه ی اینا چقدرررر به دلت میشینه و بهش افتخار میکنی

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا تمایلی به پسرا ندارم

ولی نظر کلی بخوام بدم 

پسرای خجالتی خوب نیستن اما اونایی که مودب و سرسنگینن و اتفاقا تو هر بحثی شرکت میکنن خوبن 

پسرایی که با چشم و نظر بد دخترارو نگاه نکنن به عبارتی هیز و هول نباشن بنظرم خوبن 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

😂😂😂از هیچ نوع

خوب بود

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

دیروز رفته بودم شاهگلی یه دسته پسر سیگاری با قدای متوسط و زنجیر و.... به یه دسته دختر پانزده شونزده ساله داشتن سیگار تعارف میکردن عجب وضعی شده 🥴

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

پسری ک من برم تو زندگیش خود من براش کافیم

خب با این مشخصاتی که گفتی احتمالش  یک درصد در هزاره 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

افرین بلاخره یکی گرفت منظور منو

با این تفاوت که تو ۱۹ سالته و طبیعیه اما من ۳۰ ام و باید به یه استیبلی رسیده باشم و یکم شخصیت پخته تری رو بپسندم ولی این مودب الکیا حالمو بهم میزنن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

منم لاشی و دختر باز که بخاطر من از کارای بدش بگذره بزاره کنارتارفت نداشته باشه

من اصلا از این ادما خوشم نمیاد کسی کهه لاشی ودخترباز باشه کنسله

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ببینمش میشناسمش 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.