2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 28 پست
اطلاع دارید از وضعیت استخدام تو سازمان فضایی؟ خارج رفتن چطور؟ فکر کنم به هوافضا تو خارج گیر میدن، مخ ...

پول این ک بخوام بورسیه بشم را ندارم تو ایرانم ک استخدام نداره مخصوصا خانوم اوضاع خوب بود تا قبل این ک ما وارد رشته بشیم همین ک رفتیم همه چیز برعکس شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای شما بودم اگهی میدادم تدریس خصوصی میگرفتم یکم تو چندرشته کنکوری تلاش کن تو دیوار شیپور همشهری محلهای بالا تبلیغ کن ساعتی از 50 هزارتومن هست تا 500 تومن بسته به تضمین قبولی من دوتا از دوستام کار میکنن فقط وسیله میخواید اگه از خصوصی خجالت میکشی فقط پسرای کوچیک و دخترا قبول کن ..تلاش کنی پول هست ..با نام خدا

اره انجام دادم این کارم ولی فصلی 

نه دیگه گفتم کنکوری بردارید واسه شاگرداتون یسال برنامه ریزی کنید فقط دوماه تعطیلی داره ..بعد تو 9 ماه تحصیلی چرا میگید فصلی ...باز بستگی به علاقتون دارهاا شاید کاسبی دوستدارید یا کارههای فنی

چیکار میکنید مثلا خلاصه بخواید بگید چقد در ماه راضیت الان بدست بیارید

نیاز بازار شهرمون میشناسم یا عمده فروش ها را بعد از جایی ک پنبع اون جنسی ک میخوان میخرم میارم میفروشم سود کم مشتری بیشتر 

اره انجام دادم این کارم ولی فصلی 

میتونی یه مغازه کوچیک اجاره کنی شال روسری بیاری عمده ببین روسری عمده از 3000 تومن هست تا 40 تومن ...روسری جنس متوسط همجور بیار 3 تومن میخری عمده میدی 10 تومن بازارشم زنا دوستدارن اگه جنس خوب میخوایی باید بگردی 12 تومن 15 تومن پیدا کنی همه میدن 40 تو بده 30

دوره های جهاد دانشگاهی رو بگذرون که بعدش شاغل بشی

مثلا چنتا نرم افزار تو زمینه معماری یا حسابداری بگذرون

حسابداری  نرمافزار هلو خوبه

معماری 3 dmaxو اتوکد

یا تزریقات بگذرون و کمک های اولیه

یا نسخه پیچی داروخانه

یا حتی فتوشاپ بگذرون بعد تو عکاسی مشغول شو

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

فقط فقط جنس بنجول ..نده دسته مردم شده از سودتم کم کردی جنس خوب گیر نیاوردی متوسط پایین تر پیدا نکن ..مردم باهوشااا ...یادتون باشه ...این تبلغات قرعه گشی هارو میبنی میدونستی بعد یه مدت زدگی میاره حتی باعث میشه شما از اون جنس بدت بیاد ....من ارشد کسب کار مدیر کسب و کار