2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

246 بازدید | 28 پست

سلام بچها من لیسانس هوافضا دارم تابستون ۹۶ هم فارغ التحصیل شدم ارشد کنکور ندادم چون عقیدم این بود باید بتونم با لیساتسش کار پیدا کنم تا ارشد متاسفانه با این مدرک نتونستم کار پیدا کنم از اونجایم ک درس خوندنا دوس دارم میخواستم بدونم الان بازار کار واسه چه رشته هایی خوبه تو ایران ؟؟؟ نظرتونم بگین تو این در مورد بازار کار اینا 

مدیریت بازرگانی

زبان 

اویونیک 

ارشد مکانبک 

ارشد هوافضا 

حقوق 

چرا براي شغل و ادامه خارج نميشي؟ 

بازار كار اكثر رشته ها شرايط پايدار ندارند ولي قطعا خيليها هم تو همين شرايط دارند كار ميكنند اما اگر بتوني بري راه تعريف شده تري از نظر زمانبندي و نتيجه كار روبروته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا تو این شرایط فقط رشته های علوم پزشکی شرایط کار براشون محیاست بقیه رشته ها انچنان موفقیتی ندارن مگر با پارتی 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

رشته من بازار کارش خوبه بهداشت حرفه ای البته اگه شهر بزرگی

بقیه رشته های علوم پزشکی هم بازار کارشون خوبه

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
ذهنم واسه درس خوندن خوبه ولی خب شرایطی ک از اول کمنور بدم فعلا ندارم

زبان انگلیس و المانی و حسابداری به شرط یاد گرفتن نرم افزار واسه خانما الان کار اداری و دفتری خیلی بهتر پیدا میشه ...اگه دنبال پول بیشترهستید باید بیزنیس کنی و سرمایه میخواید و فکر و حتما حتما تجربه ..ارایشگر زنونه داریم همین تهران چندتا شهبه داره سالی 2 میلیارد میزنه ارایشگرم داریم سالی 40 میلیون ..باز موفق باشی

حرفه مثل چی ؟ 

نمیدونم هر چی که دوست داری... میتونی بری کارای گرافیک یاد بگیری... دکوراسیون داخلی یاد بگیری... آرایشگری یا نقاشی یاد بگیری... یه چیزی که علاقه داری رو دنبال کن... یا با پارتی برو سر کار

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^