2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

137 بازدید | 30 پست

من خانوادم خیلی سختگیرن نمیزارن تا سرکوچه برم  این س ماه ک هیچ کوفتم شد افسردگی گرفتم قشنگ روزی ۱۵ساعت تو گوشیم هیچکاریم ندارم ۶میخابم ۹صب بیدار میشم یک زندگی خیلی مزخرف دارم دیوونه شدم قشنگ بخدا اسم بیرون میارم همه صداشون بالا میاد الان خودشون میگن باهامون بیا بیرون حوصله ندارم تا سرخیابونم برم

بخدا میخوام برم پیش دوستم نه برا کارای اشتباه الکل اینا بخدا فقط برا اینکه باهم بریم غذا بخوریم لباس نگا کنیم یا فقط ی تایمی پیش دوستم باشم اصلا نمیزارن یبار اجازه دادن چندروز دیگه میشه ۱۷سالم نمیدونم چیکار کنم بخدا شدم ی روانی ب تمام معنا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دوستت بیاد خونتونبا خواهر یا برادر اکه داری برو بیرون بچرخ

نمیزارن دوست بیارم خونه 

ازینکه با خانواده هم برم بیرون متنفرم چون خوش نمیگذره بهم با کسایی ک این بلارو سرم آوردن برم بیرون بعد منتشم میزارن چرا حالت بده ۳ ماه پیش دوشنبه بردیمت بیرون چته 

نمیزارن دوست بیارم خونه ازینکه با خانواده هم برم بیرون متنفرم چون خوش نمیگذره بهم با کسایی ک این بلا ...

کلاس چی؟ میزارن ثبت‌نام کنی خودشون ببرنت؟ 

باز اونجا چند نفر ببینی سرت گرم شه 

کلاس چی؟ میزارن ثبت‌نام کنی خودشون ببرنت؟ باز اونجا چند نفر ببینی سرت گرم شه

کلاس زبانه اونم ۱ماهه میرم بعد ۳ ۴ سال روزی ۱ساعت بابام با ماشین میبره و برم‌میگردونه ولی بقیشو چیکار کنم