2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس زبانه اونم ۱ماهه میرم بعد ۳ ۴ سال روزی ۱ساعت بابام با ماشین میبره و برم‌میگردونه ولی بقیشو چیکا ...

خب ديگه من اکثر دوستام ک همسن توئن اینجورین همونو میری خوبه بقیش دیگه فیلم دیدن و کارای دیکه ست مثلا کاش ی کلاس دیکه هم بتونی انلاین ثبت‌نام کنی اونم وقتت رو پر کنه 

ببین دیگه تابستونه خوب کسی دو سه ساعت بیشتر بیرون نیس همون زبان میری خوبه 

ذوستاتم زنگ بزن 40 50 دیقه بگو بخند باهاشون 

حالا وضع تو خوبه که من خونه بابام گوشی نداشتم حق تلویزیون دیدن هم نداشتم با اینکه اصلا انتن ماهواره ...

خواهرام هم وضع شمارو داشتن

البته ک من خودم الان هروقت بخان گوشیمو چک کنن میکنن میگن سرتو از گوشی بیار بیرون میگم خب چیکار کنم جز گوشی چ کاری دارم اتاق خواهرمو تمیز میکنم میگم ک وقتم بگذره ولی چقد نهایتش اونم نیم ساعت طول بکشه بخدا اسم بیرونم میاری هزارتا اسم میزارن روتو نمیزارن بری

خب ديگه من اکثر دوستام ک همسن توئن اینجورین همونو میری خوبه بقیش دیگه فیلم دیدن و کارای دیکه ست مثلا ...

میگن سرت تو گوشی نباشه

با دوستامم حرف میزنم هزارتا فوش ب خودمو دوستمو خانوادش میدن میگن با دوستات حرف نزن 

آخه من چیکاررر کنم

اسی لج کنی بدترمیشن دلشوتوبدست بیارکم کم درست میشن

۲سال دیگه دانشگامه میوفتم ی شهر دیگه بخدا میخام ی بلای سرشون بیارم ساعت ۲شب بیرون واسشون فیلم بفرستم اذیتشون کنم هیچکاری نتونن کنن 

میگن سرت تو گوشی نباشهبا دوستامم حرف میزنم هزارتا فوش ب خودمو دوستمو خانوادش میدن میگن با دوستات حرف ...

سرت ک تو گوشی نیس تلفنی حرف میزنی تماس 

دعوا نکن بگو خسته شدم همسن هامو میخوام حرف بزنم باهاشون تلفنی چی میشه مگه بگو میخوام ازین حال هوا در بیام 

سرت ک تو گوشی نیس تلفنی حرف میزنی تماس دعوا نکن بگو خسته شدم همسن هامو میخوام حرف بزنم باهاشون تلفنی ...

اخه ممکنه گوشیمو ازم بگیرن یبار دیگم گرفتن اینجوری شده

درس بخونم بتونی مستقل شی دانشگاه بری چرا وقتتو تلف می‌کنی بهترین تایم درس خونده کاری هم که نداری چار ...

ینی این دوسال باید خودمو از زندگی محروم کنم واقن بخاطر اینا

پول دارم که دعا بنویسم ولی میگم موکل اینا نکنه بد باشه و همش کابوس ببینم ازین میترسم وگرنه خیلی اذیتت کنن نهایتش ی دعاعه البته کلا آدمیم بدم میاد گیر میدن بهم الکی وقتی که کاریم نداشته باشن ی دوجا با رفیقم برم دیگه خودم اصن دوس ندارم برم بیرون الن همش کنجکاوم ببینم چ حسی داره وقتی خانواده بهت گیر نمیدن

ینی این دوسال باید خودمو از زندگی محروم کنم واقن بخاطر ایناپول دارم که دعا بنویسم ولی میگم موکل اینا ...

ببین مجبوری این کارو کنی چاره ای نداریم 

وا سمت دعا نرو بدبخت میشییییی 

والا منم حساس بودن سن شما بودم ولی بعد 18 آزاد شدم الان دیگ خودم دلم نمی‌خاد برم