2777
2789
عنوان

چی به روزم آوردی

65 بازدید | 6 پست

زنگم زد حرف زدیم با هم خیلیم خوب و آروم گفت شب دوباره زنگت میزنم خیلی بی سرو صدا ولم کرد رفت خدایا نگذر نگذر نگذر نگذر از اه دل شکسته من.منو تو آب نمک نگه داشت و رفت خاستگاری یکی دیگه.

حتی بهم نگفت که دیگه رابطمون تمومه

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

یعنی قراره خو شبخت بشه

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلاااااایمانت رو ضعیف نکنبشین نگاه کن چی میشه

اگر روی خوشبختی رو ببینه به عدالت خدا شک میکنم.چون ما تموم کرده بودیم قبلا. خودش برگشت بهم امید واهی داد و با یه ضربه محکم ولم کرد 

اگر روی خوشبختی رو ببینه به عدالت خدا شک میکنم.چون ما تموم کرده بودیم قبلا. خودش برگشت بهم امید واهی ...

لعنت خدا به خودش و زندگیش

نترس عزیزم یکروز میشنوی که عدالت خدا اجرا شده 

برای آرامشت دعا می‌کنم

همون خدا گفته با نامحرم ارتباط نگیر برای این آسیب هاش .دیگه متاسفانه تو عصری هستیم که با اسم رل و پارتنر و اکس و هزار عنوان دیگه روابط با نامحرم عادی شده .این وسط درسته مرد هم تاوان میده اما تاوانی که دختر میده سنگین تره . وقتی حرف همون خدارو گوش نمی‌دیم و شیطان همه چیو برامون عادی سازی کرد باز برمیگردیم یقه خدارو میگیریم که عدالتت کو؟! صبر خدا خیلی زیاده در برابر نفهمیدن ما بنده ها . ی قدم سمت خدا بریم حرفشو کوش بدیم بعد متوقع باشیم از عدالتش ...

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

ولی ایشون کاملا رسمی اومده بود خواستگاری.اگه رل و پارتنر بود که از اول میدونستم نباید خیلی روش حساب بازکنم و اینقدر دلم نمیسوخت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز