2777
2789
عنوان

خوشحالم ک مدارس داره باز میشه چرا

442 بازدید | 45 پست

چون تا من نیفتم تو فصل درس و مدرسه نمیتونم درست حسابی درس بخونم 

از الانم دیگه دوازدهمو شروع میکنم ک مدرسه رفتم جلوتر باشم

شماهم خوشحالین😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منممن بیشتر خوشحالیم واسه اینه که فرممون خیلییی قشنگه برای اولین بار😂

ما طوسی بدرنگ اه اه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اولین کسی که می‌بینم میگه خوشحالی از باز شدن مدرسهمن تموم شدم از مدرسه راحت شدم

منم😂😂

۱۳ سال هم گذشته یکباااار دلم تنگ نشده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من دانشجو میشم امساللللللل🥹

وای آرزوی منه

چ رشته ای بنظر خودت

اولین کسی که می‌بینم میگه خوشحالی از باز شدن مدرسهمن تموم شدم از مدرسه راحت شدم

منم بخاطر اینکه امسال اخرین ساله و قراره بخونم و تموم بشه خوشحالم وگرنه همیشه افسردگی حاد میگیرم😂

سلام دانشگاههههه۰🤣☻️

خوشبحالت چه رشته بنظرت قیول میشی😍