در مورد بحث وایبر و تکنولوژیهای جدید شاید اصلش خخوب باشه اما به قول خودتون باید درست استفاده بشه و هر چیزی سر جاش ببین همین شبکه های وایبر و واتس اپ و لاین و....هم هرکدوم کارایی خاصی دارن...من خودم اسکایپ دارم برای تماس تصویری وانس اپ برای ارسال عکس و فایل و وایبر رو هم فقط به خاطر دوستان برای خبر گرفتن و اطلاع رسانی گروهی و ...خیلی خوبن قبول اما نه اینکه تنها راه ارتباطیمون بشه این!!! اون موقعها هم که تازه موبایل اومده بود بعضیها یادمه این گکوشی رو زمین نمیذاشن و مرتب پیامک میزدن و میخوندن و ... یا حتی قدیمتر که تازه اینترنت هگاهنی شده بود بعضی ها رو بایست به زور از این چت روما بیرون میوردنشون چقدز زندگیها به خاطر اون چتها به ناارومی رسید و الانم یکم بپردیم تو همین نی نی سایت میبینیم چقدر از خانمها هستن که مینالن از شوهراشون که همش سرشون تو گوشیه و دیگه توجهی به همسرشون نمیکنن... نمیدونم شاید من چون قدیمی ترم کمی و ازدوستان بزرگترم نمیتونم خودمو با این تکنولوزیها وفق بدم.. (خب ننه اخه دوره ما که حتی موبایلم نبود
) و اما برتریهای اینجا(البته با کامپیوتر) به وایبر: 1-برای واییبر ادم وقت مشخصی نداره و هر لحظه ممنکنه وسوسه شه شه گوشی دستش بگیره و همین تمرکز فکری ادم رو از بین میبره..اما پشت کامپیوتر ادم تو هر موقعیتی نمیتونه بشینه ...(این از همه مهتره) 2-استفاده ازکامپیوتر برای بچه های ما قابل قبول تره.تا موبایل موبایل کاملا معلومه که برای ارتباطه و پسر من که بارها به زبون هم گفته که چرا بهش توجه نمیکنمم و سرم تو موبایله یعنی بچه میفهمه با افراد دیگه ای در ارتباطیم اما کامپیوتر علاوه بر وسیله ارتباطی وسیله کاری هم هست.و بچه ها راحتتر میپذیرن و البته راحتترم میشه گولشون زد 3 بقول نگار جون دسترسی به مطالب اینجا خیلی بهتره 4-خود موبایل گرفتن تو دست قطعا ضررای برامون داره داره که هنوز بهش بی توجهیم