2777
2789
سلام به همگی من خیلی درگیرم دیگه آریو 15 ماهش شده خیلی اذیت میکنه وای پسرهای شما هم اینطوری بودن از همه جا میره بالا به همه چی کار داره پدر درمیاره پسر خیلی سخته پارمیسم به این میافته شلوغ میشه وقت سر خاروندن ندارم سمانه تو چطوری ساینا چطور؟ نازیلا مهرواه و ...................... اسم نمیارم چطورید ارزوی یه خواب راحت مونده به دلم یه وقت ازاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
ما یه هفته ای خیلی مریض بودیم البته بهداد کمتر و من بیشتر خدا رو شکر بهتریم بهدادم که دو روزه مهدکودکی شده خدا روشکر خیلی استقبال کرد و خوب موند امیدوارم همینطور بمونه
2804
پانی جون اگه هنوزمک اینجا سر میزنی یه خواهش ازت داشتم7 میشه شماره مرکز مشاوره آفتاب رو دوباره بنویسی شرمنده فکر کنم بار سومه دارم ازت میگیرم تو وایبر شماره رو برام گذاشتی ولی پرید از گوشیم اینجا الان دیگه هر بدی داشته باشه(سوت و کور شدنش و ...)این خوبی رو داره که هرچیزی الان بنویسیم دیگه گم نمیشه چون دیگه تکون نمیخوره
روفسور و روانپزشک معروف، دکتر طارق علی الحبیب می گوید: کودکت خیلی دروغ میگه! زیرا خیلی بهش گیر میدی. کودکت اعتماد بنفس نداره! زیرا تشویقش نمی کنی. کودکت کم حرفه! زیرا باهاش حرف نمیزنی. کودکت دزدی میکنه! زیرا بذل و بخشش رو بهش نمی آموزی. کودکت ترسوست! زیرا همیشه طرفداریشو میکنی. کودکت به دیگران احترام نمیزاره! زیرا صدات رو واسش پایین نمی آری. کودکت همیشه عصبیه! زیرا ازش تعریف نمیکنی. کودکت بخیله! زیرا باهاش همکاری نمیکنی. کودکت به دیگران پرخاش میکنه! زیرا تو خشن و سختگیری. کودکت ضعیفه! زیرا همیشه تهدیدش میکنی. کودکت داد و فریاد میکنه! زیرا بهش اهمیت نمیدی. کودکت ناراحتت میکنه! زیرا بغلش نمی کنی و نمی بوسیش. کودکت ازت فرمان نمی بره! زیرا درخواستات بیش از حده. کودکت گوشه گیره! زیرا همیشه مشغولی.(مشغول کارهای خودت) نمود این رفتار ها در بزرگسالی بسیار خطرناک و غیر قابل درمانند
2805
سلام ما از مشهد اومدیمم جاتون سبز خیلی خوب بود محمدآیین ام هم کلی بهش خوش گذشت ...دو بار هم اول صبح بیدارش کردیم که بریم حرم و برام خیلی جالب بود پسربچه ای که جرات نمیکردم تا از خوابش سیر نشده حتی صداش کنم تا میگفتم که میای بریم حرم سریع میپرید که آره میام و چقدر فضای حرم رو دوست داشت... غیر از بزرگ بودن و فضای باز و دیدن کبوترای حرم و... خودم به شخصه اعتقاد دارم بچه ها به خاطر دل پاکشون خیلی بهتر از ما انرژیهای مثبت رو درک میکنند (والبته متقابلا در مورد انرزیهای منفی) و کجا بهتر از حرم امام رضا که با اون فضای روحانی ومعنوی اش به زبون خودمون پر از انرژیهای مثبته
میگما!!!! من که میدونم اینجا هنوز بدون خوانننده نشده (که در اونصورتم اصلاااااا هم برام مهم نیست چون لااقل میشه دفتر خاطرات اختصاصی خودم) خیلی وقتها میبینم همزمان با خودم چند کاربر دیگه هم تو تایپیکن شانس اوردید مدیر سایت اسم کاربرای انلاین رو نمیزنه وگرنه مچتونو میگرفتما!!! گذشته از این حرفا اگر از مامانای اسفندی این تایپک نیستید که .. در هر صورت (چه خواننده خاموش باشید و چه مایل باشید که به جمع!!!!!!! دوستان اینجا بپیوندید )صمیمانه خوش امد میگم اما اگر از مامانی همین تایپکید فقط میتونم بگم .............................. واقعا که!!!!!!!
دلتونم به این وایبر خوش نکنید!!!!!!!!!!! حتی اگه فیلتر و منسوخ و قدیمی و....هم نشه اما اونطور که انتظار دارید خیر انچنانی هم ازش نمیبینید من که هروقت موبایل دستم میگیرم با اعتراض محمدآیین ام مواجه میشم یه بار بهش گفتم چجرا اینقدر با موبایل بازی میکنی برای چشمات بده و ... خخیلی راحت گفت مامان پس چرا خودت موبایل میگیری دستتت!!!!!! خداییش باید یه فسقلی بچه ما رو غیرتی کنه؟؟!!!.. حالا از من گفتن بودا اما از نی نی سایت بگم که از اونجایی که خاططرات زیادی از اینجا دارم بخصوص تو اوج تنهایی ها و غربتم و انصافا خیلی چیزا از این سایت یاد گرفتم و کلی دوست (بیوفا !!!)پیدا کردم اینجا متاسفانه هنوز نتونستم دل بکنم که البته به لطف وایبر و تخته شدن در اینجا و ....این یکی هم برامون دیگه کاری نداره...... دیگه مشگلی هم برام پیش اومد .... خدا نگه داره این مشاورا رو کارشون پولی هست اما به اندازه پولی که میگیرن میشینن پای حرفامون
2801