ftme_hq مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 37 عنوان شپش سررر 130 بازدید | 17 پست دوستانی ک شپش گرفتن میشه بگید علائمش چیه ؟؟خارشی ک داشتید حس سوزش هم داشت؟خود حشره شپش هم دید؟ دست به سر بچه ای ک شپش داشته کشیدم بعد نمیدونستم من ک ، دست زدم ب سر خودم ولی هرچی مادرم میگرده تو سرم شپش و رشک نمیبینه ولی کف سرم میسوووزه 1404/06/22 | 03:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dreammmmmmmmmmmm عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6688 چیز خاصی نیست یه محلول هست مخصوص شپش میزنی میره فقط بديش اینه موهات میریزه،اول میسوزه،بعدمیخاره،بعد میبینی ،خیلی خیلی باید دقیق نگاه کنی باچراغ قوه ... نفس من زندگی من پسرای قشنگم
elham889 عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 15 اولش خیلی خارش داره بعدش کف سر میبینی پس سعی کن خیلی تمیز نگه داری سرتو
ftme_hq مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 37 اولش خیلی خارش داره بعدش کف سر میبینی پس سعی کن خیلی تمیز نگه داری سرتو چیکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید؟
ftme_hq مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 37 چیز خاصی نیست یه محلول هست مخصوص شپش میزنی میره فقط بديش اینه موهات میریزه،اول میسوزه،بعدمیخاره،بعد ... اسم محلول چیه؟
ftme_hq مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 37 موهاتو رنگ کن از بین میره متاسفانه شرایط رنگ کردن موهامو ندارم راه حل دیگ ای نیست؟؟
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28634 سرت میخاره ولی هر چی میحارونی انگار نه انگار، یکم اونورترش باز میخارهبعد که هی بخارونی متوجه میشی خارشش فرق داره و یه حس دیگه داره🤣برو حموم سرت رو بشور اگه باز خوب نشد بدون شپشه 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
ftme_hq مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 37 سرت میخاره ولی هر چی میحارونی انگار نه انگار، یکم اونورترش باز میخارهبعد که هی بخارونی متوجه میشی خا ... چیکار کردی رفع شد؟
dreammmmmmmmmmmm عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6688 اسم محلول چیه؟ داروخانه بپرس میده ،شبیه استونه،منم ازباشگاه گرفتم،طفلک مامانم برام تمیزمیکرد چندتادونه جاندار شده بود خون داشت تزکوندمش نفس من زندگی من پسرای قشنگم
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28634 چیکار کردی رفع شد؟ شامپو شپش از داروخونه گرفتم،توی حموم شونه بکشبعدشم مامانم تخم هاش (رشک) رو از ساقه موهام تمیز کرد، چون تا اینا رو تمیز نکنی باز میان بیرون 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
ftme_hq مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 37 داروخانه بپرس میده ،شبیه استونه،منم ازباشگاه گرفتم،طفلک مامانم برام تمیزمیکرد چندتادونه جاندار شده ب ... تخم رشک ها چطوری هستن؟ فرقشون با شوره چیه؟؟
ftme_hq مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 37 شامپو شپش از داروخونه گرفتم،توی حموم شونه بکشبعدشم مامانم تخم هاش (رشک) رو از ساقه موهام تمیز کرد، چ ... تخم رشک ها چطوری هستن؟ فرقشوم با شوره چیه؟؟ خیلی ریزن؟؟؟
ftme_hq مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 37 شامپو شپش از داروخونه گرفتم،توی حموم شونه بکشبعدشم مامانم تخم هاش (رشک) رو از ساقه موهام تمیز کرد، چ ... شپش خیلی ریزه؟ از مورچه ریزتره؟ چه رنگی هست؟؟
elham889 عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 15 چیکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید؟ همون دارو هایی که از داروخانه هست بگیر. یا عطاری اسپری شپش هست. روش های خونگی تاثیری نداشت واسه من و اینکه ملافه و بالشت و شال و... بشور بعد اینکه اولش رشک هست بعدش شپش میشه و هرروز سرتو چک کن