negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5340 عنوان امیرالمؤمنین علی علیه السلام 🌙✨ 75 بازدید | 7 پست به خدا قسم!که همیشه بعد از غم،گشایشی شگفت آور خواهد بود.. هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️ 1404/06/22 | 00:07 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1787 آقا جانممنم به جان خودت به ولایتت که بحق بود قسم میخورم ک با بچه تو شکم غم و غصه زیاد خوردم آنچنان برام جبران کن معجزه کن ک شگفت زده بشم اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5340 آقا جانممنم به جان خودت به ولایتت که بحق بود قسم میخورم ک با بچه تو شکم غم و غصه زیاد خوردم آنچنان ب ... الهی آمین هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1787 الهی آمین دستت درد نکنه دلم وا شد از این تاپیک تو لحظه ای ک حالم خیلی بد بود انگار اصلا واسه من بود اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5340 دستت درد نکنه دلم وا شد از این تاپیک تو لحظه ای ک حالم خیلی بد بود انگار اصلا واسه من بود خواهش میکنم عزیزمامیدوارم تموم غمات جاشونو با خوشحالی و شادی عوض کننهر مشکل و گره و گرفتاری داشته باشی تو زندگیت ،حل بشن به حق مولا علی هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1787 خواهش میکنم عزیزمامیدوارم تموم غمات جاشونو با خوشحالی و شادی عوض کننهر مشکل و گره و گرفتاری داشته با ... فدات بشم هم خودت هم تاپیکت پر از انرژی مثبتید اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5340 فدات بشم هم خودت هم تاپیکت پر از انرژی مثبتید قربونت برم مرسی التماس دعا هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1787 قربونت برم مرسی التماس دعا محتاجیم ب دعا اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک