2777
2789
عنوان

دلم گرفته

57 بازدید | 4 پست

بعضی از دخترا هر چقدر تلاش کنن به هیچی نمی رسن مثل من رشته ای که دوست دارم قبول شدم گفتم مستقل شم کلاس خصوصی برمی دارم و کلی خسته می شم ولی چند ماهه اومدم خونمون افسردگی م اوج پیدا کرده تماما می خوابم به هیچ کاری نرسیدم ولی خیلی چیزا رو فهمیدم دوستام که رشته ای قبول نشدن ازدواج کردن از من خوشبخت ترن من تولدم یکی تبریک خوش خالی نکردبا اینکه تولداشون سنگ تموم گذاشتم ولی الان دوستم زنگ زده برای تولدش تالار رزو کرده یا اونیکی رفته کلی عمل کرده و هر کدومشون هزار درجه چهرشون تغییر کرده و هر روز هم باشگاه می رن بعد من چی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شانس واقعا شوهر برا بعضیا شاهزاده ی سوار بر اسب سفیده زندگیشونو از این رو به اون رو میکنه خوش به حال ...

نه خانواده هر جور باهات رفتار کنه اونم اونجوری رفتار می کنه از اول شانس داشتن خانوادشون سنگ تموم می زاشتن براشون و کلی ارزش می زاشتن شوهرشون از اونا یادگرقتن