2777
2789
عنوان

تنهایی

120 بازدید | 13 پست

من تو این دنیا به این بزرگی کسی ندارم واقعا دوسم داشته باشه دارن ولی کم اولویت عزیزانم هم نیستم نمی دونم شاید زندگی ادامه پیدا کنه آدمای جدید هم بیان بازم اولویت اونا هم نیستم کاش برای یکی عزیزترین ادم زندگیش بودم 😕

خوبه که منم مثل توام

تنها توی تاریکی و درونگرایی و شب بیداری 

دور از اجتماع و فقط خودتی و خودت 

بعد اونجایی بیشتر میفهمی تنهایی که توی جمع شلوغ قرار می‌گیری

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای خودت عزیز ترین آدم زندگیت باش عزیزم

مگه زندگی تنهایی حال می ده الان من خودم عزیز خودمم ولی بقیه هم مهمن ادم دلش می خواد یه جایی یکی پشتش باشه یه کلمه محبت امیز بگه

خوبه که منم مثل توامتنها توی تاریکی و درونگرایی و شب بیداری دور از اجتماع و فقط خودتی و خودت بعد اون ...

از بچگی همه بهم حس اینو دادن لایق هیچی نیستم من کاری می کردم بدون تشویق ولی بقیه یه کار ساده می کردن کلی هورا آفرین حالا هم بزرگ شدم همینه

میان آدم ها همیشه  میان و میرن یه موقع هوایی آدم های میان که میمونن به دلایلی یکی از اون آدم های خوب بیاد سمتت که بمونه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مگه زندگی تنهایی حال می ده الان من خودم عزیز خودمم ولی بقیه هم مهمن ادم دلش می خواد یه جایی یکی پشتش ...

چی بگم قشنگم 

من یک ساله تنها شدم و واقعا رشد کردم تنهایی خود قدرته البته دو تا  دوست خوب دارم 

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( تنها امید من پروردگار من است💘)

میان آدم ها همیشه میان و میرن یه موقع هوایی آدم های میان که میمونن به دلایلی یکی از اون آدم های خوب ...

نمی یان هر چی مادر ج. دهست تو زندگی من می یاد🤕🤦🏻‍♀️

چی بگم قشنگم من یک ساله تنها شدم و واقعا رشد کردم تنهایی خود قدرته البته دو تا دوست خوب دارم

همون شما دوتا دوست دارید من هیچکسی تو زندگیم نیست بقیه دوستام هم سطحی اند صمیمی نیستم باهاشون

همون شما دوتا دوست دارید من هیچکسی تو زندگیم نیست بقیه دوستام هم سطحی اند صمیمی نیستم باهاشون

سعی کن با بقیه ارتباط بگیری قشنگم از نظر دوست صمیمی کلا یدونه هست برام

و اینو بدون همه آدما نمیان که بمونن قشنگم 

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( تنها امید من پروردگار من است💘)

نمی یان هر چی مادر ج. دهست تو زندگی من می یاد🤕🤦🏻‍♀️

ببین برای منم اتفاق می‌افته و بوده همین چند وقت پیش تو یه جمعی یه آدم خیلی عوضی سمتتم آمد من زود متوجه میشم دیدم خودم مقصر بودم که این جانور آمد سمتم البته حالشو گرفتم اونم بدجور از اون جمعم شوتش کردم بیرون منظورم اینه در طول مسیر تجربه من اینه که رفتار من به تناسب جامعه نبوده یعنی ظرفیتش نیست رفتارمو که کمی تغییر دادم این جانوران کم شدن و حذف شدن الان تعداد کمه اما رضایت بخشه 

ببین برای منم اتفاق می‌افته و بوده همین چند وقت پیش تو یه جمعی یه آدم خیلی عوضی سمتتم آمد من زود متو ...

نه اخه تو محیط سالمی نبودم یا خانواده یا مدرسه خصوصی که وضعش افتضاح بود بعد مادرم باهام کاری کردهبه کسی اعتماد نکنم اون موقع ها روحم شاد بود ولی این ادما کشتن منو الان یه ادم غمگینم که حوصله ارتباط گرفتن ندارم 

نه اخه تو محیط سالمی نبودم یا خانواده یا مدرسه خصوصی که وضعش افتضاح بود بعد مادرم باهام کاری کردهبه ...

میفهمم شرایط زندگی هم واقعا موثره و خانواده آدم ها هم که همون با فاضچصله باشم بهتر ازینه آرامش شخصی منو به هم بزنن آدمن به ظاهر اما در باطن از جانور بدترین بلانصبت خوبا برای همینه یه تعدادی کلا گوشه گیرن چون آسیب زیاد دیدن اما روابط اجتماعی لازمه زندگیه نمیشه حذفش کرد اما میشه محدودش کرد