من تو این دنیا به این بزرگی کسی ندارم واقعا دوسم داشته باشه دارن ولی کم اولویت عزیزانم هم نیستم نمی دونم شاید زندگی ادامه پیدا کنه آدمای جدید هم بیان بازم اولویت اونا هم نیستم کاش برای یکی عزیزترین ادم زندگیش بودم 😕
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمی یان هر چی مادر ج. دهست تو زندگی من می یاد🤕🤦🏻♀️
ببین برای منم اتفاق میافته و بوده همین چند وقت پیش تو یه جمعی یه آدم خیلی عوضی سمتتم آمد من زود متوجه میشم دیدم خودم مقصر بودم که این جانور آمد سمتم البته حالشو گرفتم اونم بدجور از اون جمعم شوتش کردم بیرون منظورم اینه در طول مسیر تجربه من اینه که رفتار من به تناسب جامعه نبوده یعنی ظرفیتش نیست رفتارمو که کمی تغییر دادم این جانوران کم شدن و حذف شدن الان تعداد کمه اما رضایت بخشه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ببین برای منم اتفاق میافته و بوده همین چند وقت پیش تو یه جمعی یه آدم خیلی عوضی سمتتم آمد من زود متو ...
نه اخه تو محیط سالمی نبودم یا خانواده یا مدرسه خصوصی که وضعش افتضاح بود بعد مادرم باهام کاری کردهبه کسی اعتماد نکنم اون موقع ها روحم شاد بود ولی این ادما کشتن منو الان یه ادم غمگینم که حوصله ارتباط گرفتن ندارم
نه اخه تو محیط سالمی نبودم یا خانواده یا مدرسه خصوصی که وضعش افتضاح بود بعد مادرم باهام کاری کردهبه ...
میفهمم شرایط زندگی هم واقعا موثره و خانواده آدم ها هم که همون با فاضچصله باشم بهتر ازینه آرامش شخصی منو به هم بزنن آدمن به ظاهر اما در باطن از جانور بدترین بلانصبت خوبا برای همینه یه تعدادی کلا گوشه گیرن چون آسیب زیاد دیدن اما روابط اجتماعی لازمه زندگیه نمیشه حذفش کرد اما میشه محدودش کرد
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘