2777
2789

برای ثبت نام حتما باید خط بنام خودمون باشه؟ 

میترسم برم برای ثبت نام پول بدم و بعد نشه خط گوشیم بنام خودم نیست

ثبت نام هم تا اخر امشب وقت هست

کاربر جدید نیستم...   :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم برید خط بخرید واقعا فک کنم باید نام خودتون باشه دیگه یک جکر هویته ادمهدوست داشتید تاپیک آخر ...

اخه دیگه وقت خط خریدن نیست امشب مهلتش تموم میشه

کاربر جدید نیستم...   :) 

نه من مال مامانمو زدم

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

اقا بعد ثبت نامش درست شد؟ازاد بدون کنکو؟

اره اصلا مهم نبود تلفن ثابتم نداشتم الکی زدم.

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

بعد کد و اینا هم آمد برات؟برم پس ثبت نام کنم🥺

کد انتخاب رشته همون موقع که بری خود سایت بهت میده پیامک نمیشه اصلا

عه خب مرسی عزیزم🥲💖

خواهش میکنممم🎀💋