2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین نمیدونم دوستت داشت یا نه اما به عنوان همسر نمیخوادت

بدرک عوضی منم دگ نخاستمش  فقط هی پیام میداد ک خیانت کاری تو  خیلی هم زبون باز بود   میگفت ردش کن پشتتم  جونمم میدم برات ریسک نکردم براش توقع داشت همینجوری بمونم میگفت وفادارنیستی

خب شما پسرا چرا وقتی دختر هست تلاش نمیکنین بعد ک جداشدین پشیمونی چ فایده داره اخه من فکرمیکنم اگ دو ...

نمیدونم تعریف شنیدم ولی تو موقعیتش قرار نگرفتم

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

بدرک عوضی منم دگ نخاستمش فقط هی پیام میداد ک خیانت کاری تو خیلی هم زبون باز بود میگفت ردش کن پشت ...

متاسفانه شما خودت دختر عاقلی نیستی اگه بودی هم زودتر  کات میکردی (با توجه به تاپیکای قبلیت) هم الان به حرفاش فکر نمیکردی

یکم رو خودت کار کن تو 29 سالگی باید عاقلانه تر انتخاب کنی اگه قصد تشکیل خانواده داری

متاسفانه شما خودت دختر عاقلی نیستی اگه بودی هم زودتر کات میکردی (با توجه به تاپیکای قبلیت) هم الان ...

دوسال بودیم باهم وابستش بودم  الان خودمم تعجب میکنم گزاشتمش کنار هیچ حسی ندارم دلم نمیخاست اینجوری بشع باورم نمیشه اینقد ادعا عاشقی میکرد   اسممو تتو زده رو دستش

دوسال بودیم باهم وابستش بودم الان خودمم تعجب میکنم گزاشتمش کنار هیچ حسی ندارم دلم نمیخاست اینجوری ب ...

بهرحال یه تغییری تو حودت ایجاد کن اینطوری به مشکل

میخوری

کنارش که نذاشتی گذاشته بودی حرفاش برات مهم نبود

موفق باشی