fbgdcfsdc مدیر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 عنوان دلم شکست | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست چندروز بعدکات پیام داد گفت بدبخت پسری ک بیاد توروبگیرع یعنی ابنقدربدبودم براش 1404/06/21 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 6177 ارع مشروبم میخوره یعنی اصلا دوسم نداشت؟؟ تورابطه همش میگفت عاشقتم ودنیامی نمیتونم بدون تو هیچ وقت و ... ببین نمیدونم دوستت داشت یا نه اما به عنوان همسر نمیخوادت
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 من همجنس خودم بهتر میشناسم خب شما پسرا چرا وقتی دختر هست تلاش نمیکنین بعد ک جداشدین پشیمونی چ فایده داره اخه من فکرمیکنم اگ دوسم داشت اصلا نمیرفت
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 ببین نمیدونم دوستت داشت یا نه اما به عنوان همسر نمیخوادت بدرک عوضی منم دگ نخاستمش فقط هی پیام میداد ک خیانت کاری تو خیلی هم زبون باز بود میگفت ردش کن پشتتم جونمم میدم برات ریسک نکردم براش توقع داشت همینجوری بمونم میگفت وفادارنیستی
تخریب عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 1486 خب شما پسرا چرا وقتی دختر هست تلاش نمیکنین بعد ک جداشدین پشیمونی چ فایده داره اخه من فکرمیکنم اگ دو ... نمیدونم تعریف شنیدم ولی تو موقعیتش قرار نگرفتم یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 6177 بدرک عوضی منم دگ نخاستمش فقط هی پیام میداد ک خیانت کاری تو خیلی هم زبون باز بود میگفت ردش کن پشت ... متاسفانه شما خودت دختر عاقلی نیستی اگه بودی هم زودتر کات میکردی (با توجه به تاپیکای قبلیت) هم الان به حرفاش فکر نمیکردییکم رو خودت کار کن تو 29 سالگی باید عاقلانه تر انتخاب کنی اگه قصد تشکیل خانواده داری
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 نمیدونم تعریف شنیدم ولی تو موقعیتش قرار نگرفتم مرسی بابت نظرت
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 متاسفانه شما خودت دختر عاقلی نیستی اگه بودی هم زودتر کات میکردی (با توجه به تاپیکای قبلیت) هم الان ... دوسال بودیم باهم وابستش بودم الان خودمم تعجب میکنم گزاشتمش کنار هیچ حسی ندارم دلم نمیخاست اینجوری بشع باورم نمیشه اینقد ادعا عاشقی میکرد اسممو تتو زده رو دستش
تخریب عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 1486 مرسی بابت نظرت زنده باشید یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 6177 دوسال بودیم باهم وابستش بودم الان خودمم تعجب میکنم گزاشتمش کنار هیچ حسی ندارم دلم نمیخاست اینجوری ب ... بهرحال یه تغییری تو حودت ایجاد کن اینطوری به مشکل میخوریکنارش که نذاشتی گذاشته بودی حرفاش برات مهم نبودموفق باشی