2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خونه بابات نمیام

359 بازدید | 29 پست

میگ چونک تو و بچه رو تنها کردن اینهمه شب ترسیدی و من شیفت بودم تنها خوابیدی ،به بابات زنگ زدم گفتم ملیکا تنهاس گفته بزار عادت کنه ،اینا و کلی بی احترامیی ک کردن منم اونجا نمیام

بهش حق میدم خودمم تمایلی ندارم برم،اخه بابام زنگ زد بااین لحن گفت ؛ما امشب مهمون داریم شمام میاین اینجا؟گفتم نمیدونم.گف اگ میاین خبر بده با ی لحن نسبتا بد،بخاطر کاراشون از خانوام ناراحتیم،ولی خب موندم چیکا کنم

تو همین چن تا تاپیک قبلم گفتم چرا ،قضیه ش مفصله

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

نری بهتره به نظرم ارزش ندارن ارزش خودتو حفظ کن

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو لطفا چون خودتو خورد میکنی

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

همسرت حق داره

ی مدت نرو، حالا چی میشد میومدن پیشت یا میبردنت پیش خودشون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

طبق تجربه ای که دارم به شوهرت حق بده و زندگی و همسر و بچه ات الویتت باشن اگر واقعا خودتم میبینی که داره حق میگه و تمایلی هم نداره و به نظرم این نوع دعوت کردن هم مناسب نیست نرو 

من یه دختر عمو دارم شوهرش درهفته دوشب وچهار روز نیس کاملللل بابچه کوچیک خونه باباشه شوهرش داره میره صبح ساعت پنج میرسونتش روزبعد اخرشب برمیگرده میره دنبالش 

اون همیشع میگه اگه مامانم ناراحت نمیشد خونه خودم میموندم راحت ترم 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

خوب من نمیفهمم پدرت مگه چی گفته،چیز بدی نگفته ..شوهرت کارای خاله زنکی بگو از خودش در نیاره..بعدشم ببخشید مگه شما بچه اید ،تازه بچه هم داشتید ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیزم زیاد به دل نگیر 

برات هم مهم نباشه همسرت میاد خونه بابات با نه ...اصلا به همسرت گیر نده بیا بریم بهش بگو خودت می‌دونی نیا ولی خب پدر و مادرم هستند حق به گردن من دارن من میرم

من برام مهم نیست 

تازه عزیزم همیشه از خانواده ات پیش همسرت دفاع کن نذار همسرت این حس رو بهت القا کنه که تو بی کسی و هیچ کسی پشت و پناهت نیست 

از حریم خانواده ات محافظت کنه باور کن بازم همخونت توی سختی ها به دادت میرسن

خوشبخت باشی 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

حالا برعکس شوهر منو عزت میذارن اون هوا برش داشته امروز ناهارم دعوت کردن گفت حوصله ندارم بمونم بریم ناهار میخورم برمیگردم من، منم گفتم نمیریم پس اصلا... حالا مامان اونم بگه من میگم حوصله ندارم، مردا کلا پروعن پرتوقعن فضولن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰