2777
2789

خب دوستان من هفته اینده میرم سر خونه زندگیم اینم بگم جشن عروسی یا ماه عسل نداریم از اونجایی شهر دور ازدواج کردم خودم خانواده ام  خانواده شوهرم میان دنبالمون  برا اجازه و منو ببرن میریم شهرشون بعدش اینکه شوهرم سر رنگ‌کردن مک خیلی حساسه و بدش میاد من یک سالو نیم عقد کردم ولی هنوز ابرو برنداشتم رنگ‌مو  نکردم و هیچ کاری نکردم حالا میخوام یه تحویلی بدم ب خودم ازش اجازه گرفتم اکستنشن مژه کنم گفت من‌تحقیق کردم فلان خوب نیست باید لیفت کنی ولی دوستم اکستنشن کرده خیلی خوشگل حالا میخوام منم اکستنشن بکنم  بنظرتون‌اکستنشن انجام بدم مدل اسپایکی خوبه؟ موهای خودم قهوه‌ی ای تیره اس خرماییه‌ بخوام دنگ‌و بزارم چ رنگی بزارم‌؟چطور طرز تهیه استفاده رنگ مو چطوره نمیخوام یهو بذارم موهام قرمزی بزنه میخکام خونه رنگ‌مو کنم پول ارایشگاه هم ندارم برم ارایشگاه یکی دو تومن میگیره بنظرتون میتونم مش بزارم رو موهای. خکوم‌مثلا با نایلون فریزر؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقصیر خودته که اجازه گرفتی مگه اون هروقت میره سلمونی از تو اجازه میگیره 

بد عادتش کردی حالا سخت میشه تغییرش داد

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

عروسی که نداری، پول ارایش و لباس و گل و ماشین و تالار مونده براتون. 

خیلی خوبه که تو این شرایط اقتصادی جشن نگرفتید. 

ولی بهتر نیست حداقل یه پول به رنگ مو بدی و کار خوب تحویل بگیری؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه جشن کوچیک خانوادگی بگیرید،همبنجوری نرو

بعد هم اول ازدواجتون هست، فعلا به حرف شوهرت گوش کن تو شهر غریب بخاطر لجبازی اذیتت نکنه. 

به نظر من مژه رو بیخیال، همون ابروهاتو یه دستی بکش.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

والله با این وضع منم میگم دست نزنی بهتره تازه عروسی وقتی نداری یه ارایشگاه بری همون ساده بهتره چون اولا اکستنشن تازه جای خوبم بذاری باز ریزش مژه میاره خودتم بخوای رنگ کنی در کل همون قهوه ایی میشه و مشم که موهات و حتما پودر می‌کنی و میسوزونی اونوقت بشین غصه بخور حرف از شوهرت بشنو. :/