خب دوستان من هفته اینده میرم سر خونه زندگیم اینم بگم جشن عروسی یا ماه عسل نداریم از اونجایی شهر دور ازدواج کردم خودم خانواده ام خانواده شوهرم میان دنبالمون برا اجازه و منو ببرن میریم شهرشون بعدش اینکه شوهرم سر رنگکردن مک خیلی حساسه و بدش میاد من یک سالو نیم عقد کردم ولی هنوز ابرو برنداشتم رنگمو نکردم و هیچ کاری نکردم حالا میخوام یه تحویلی بدم ب خودم ازش اجازه گرفتم اکستنشن مژه کنم گفت منتحقیق کردم فلان خوب نیست باید لیفت کنی ولی دوستم اکستنشن کرده خیلی خوشگل حالا میخوام منم اکستنشن بکنم بنظرتوناکستنشن انجام بدم مدل اسپایکی خوبه؟ موهای خودم قهوهی ای تیره اس خرماییه بخوام دنگو بزارم چ رنگی بزارم؟چطور طرز تهیه استفاده رنگ مو چطوره نمیخوام یهو بذارم موهام قرمزی بزنه میخکام خونه رنگمو کنم پول ارایشگاه هم ندارم برم ارایشگاه یکی دو تومن میگیره بنظرتون میتونم مش بزارم رو موهای. خکوممثلا با نایلون فریزر؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.