2777
2789
عنوان

نمی خوامش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 135 پست
دقیقا منممممم،دقیقا با همین خصوصیات فقط مشکل لهجه نیست،اعتماد بنفسشهو من خیلییی میترسممممم،میترسم که ...

دقیقا اعتماد ب نفس خیلی مهمه

منممممم

منم از درگیر یه ادم شدن بدم میاد 

ولی میدونم ب قول تو خیلی دوستم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم لحجه داره... یکمم اعتماد ب نفسش پایینه

تو از اونهایی هستی که همیشه شاکی و طلبکاری!

الان با این ازدوام کنی هم ناراضی هستی

رد کنی و با کس دیگری ازدواج کنی هم ناراضی خواهی بود!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آخی یاد سالیان سال پیش خودم افتادم یه نفر توی زندگیم بود که عاشقم بود و شرایطش خوب بود و همکار بودیم ...

اخی عزیزممممم

بنظرتون من چیکار کنم اصلا موقعیت خوبی نیست

اخی عزیزمممممبنظرتون من چیکار کنم اصلا موقعیت خوبی نیست

ببین عزیزم با کمال احترام برای گویش ها و لهجه های مختلف به نظرم لهجه تمامی شهرها قشنگ و شیرین هستند اما من خودم خجالت می کشیدم همسرم لهجه داشته باشه و دست خودم نبود و به خاطر همین اذیت میشدم شما هم نمیدونم طرف مقابل رو تا حالا حضوری دیدی یا نه؟ اگر واقعا این موضوع اذیتت می‌کنه نمیتونی تغییرش بدی و نباید از آینده بترسی شاید شرایطی خیلی بهتر از این مورد برات پیش بیاد

ببین عزیزم با کمال احترام برای گویش ها و لهجه های مختلف به نظرم لهجه تمامی شهرها قشنگ و شیرین هستند ...

منم خجالت میکشم .. حس میکنم یجوریه.. البته اینم بگم لهجه اش خیلی غلیظ نیست ولی داره دیگه

منم خجالت میکشم .. حس میکنم یجوریه.. البته اینم بگم لهجه اش خیلی غلیظ نیست ولی داره دیگه

از نزدیک اگر ندیدی ببینش باهاش بیرون برو ببین میتونی تحمل کنی رستوران و گردش برید ببین چه طوریه

از نزدیک اگر ندیدی ببینش باهاش بیرون برو ببین میتونی تحمل کنی رستوران و گردش برید ببین چه طوریه

نه فعلا بیرون نرفتیم

می دونی باخودم میگم اگه میخوام ردش کنم قبل اینکه بریم بیرون ردش کنم . چون بریم بیرون بنده خدا علاقه اش و وابستگیش بیشتر میشه . رد کردن برام سخت تر

نه فعلا بیرون نرفتیممی دونی باخودم میگم اگه میخوام ردش کنم قبل اینکه بریم بیرون ردش کنم . چون بریم ب ...

قبول دارم اینم مهمه 

البته اگر بخوای شهرهایی که خودشون ترک زبان هستند زندگی کنید مشکلی نیستا و اصلا به چشمت نمیاد اما اگر شهرهای فارس زبان زندگی کنی به چشم میاد

عزیزم به هر حال امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

یه خواستگار هم من داشتم مثل پشت کوهی ها حرف میزد اصلا دلم نمیخواست باهاش حرف بزنم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من بهش حسم خنثی بود با شغلشم راحت نبودم ولی خب الان چند سال هس ازدواج کردیم راضیم

تو حتما برو پیش مشاور اینجوری هم تصمیم عاقلانه تر میگیری هم موقعیت خوب را از دست نمیدی

البته مشاور کاربلد و با سواد که اسمش تو سایت سازمان نظام روان شناسی باشه و باتجربه باشه نه اینایی که تو اینستا و صداسیما معروف شدن و اصلا رشته تحصیلیشون روان شناسی و مشاوره نیس