2777
2789
عنوان

نمی خوامش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 135 پست
خیلی ب نظرم مهمه من خیلیارو بخاطر این موضوع رد کردم و اصلا پشیمون نیستم ببین بستگی داره کجا زندگی می ...

معیارای هرکس فرق داره 

اما بنظرم چیز مهمی نیست 

اون اصالتشو حفظ کرده🥲مگ همه تهرانین؟

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

آخه رومم نمیشه بهش بگم تمرین کن لهجه ات بره🥲 خیلی اعتماد ب نفسش پایینه ناراحت میشه

الان ناراحت بشه بهتر از اینه که بهش بگین بخاطر لهجه اش نمیخوایدش

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرا عزیزم؟

از تنهایی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

دقیقا منممممم،دقیقا با همین خصوصیات فقط مشکل لهجه نیست،اعتماد بنفسشه

و من خیلییی میترسممممم،میترسم که یه نفر کنارم باشه،میترسم اینقدر زود خودموو درگیر زندگی مشترک کنم(گفته صبر میکنم دو سه یال نامزدی و دوباره سه چهارسال هم عقد)ولی میترسم که خودمو درگیر یه آدم کردم،درصورتی که مبتونم موقعیت های خیلی بهتر داشته باشم،ولی میدونم که واقعا دوستم داره:))))

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

معیارای هرکس فرق داره اما بنظرم چیز مهمی نیست اون اصالتشو حفظ کرده🥲مگ همه تهرانین؟

بله معیار هرکی فرق داره همه قرار نیست سلیقه همدیگه باشیم

من نمیگم لهجه داشتن بده اصلا اینو نمیگم اتفاقا لهجه شیرینه ولی دوس ندارم شوهر من لهجه داشته باشه این منو اذیت میکنه وگرنه من ترک لر کرد همرو دوس دارم

برای همین میگن باید قومیتی هم شبیه به هم باشید تاحدودی

آخی یاد سالیان سال پیش خودم افتادم یه نفر توی زندگیم بود که عاشقم بود و شرایطش خوب بود و همکار بودیم و چتی با هم صحبت می کردیم اما وقتی از نزدیک دیدمش به هم نمیومدیم و توی خیابان همه نگاهمون می کردن و لهجه داشت البته لهجه اش برام خیلی مهم نبود و شیرین بود اما تفاوت ظاهریمون خیلی توی چشم بود اول قرار بود بیاد تهران اما بعدش خانوادش گفتن که باید بریم شهر اونها زندگی کنیم بارها و بارها ازم خواستگاری کرد همش مردد بودم باهاش ازدواج کنم از آینده وحشت داشتم اما دلم باهاش بود اما در کمال ناباوری یک روز گفت که میخواد به درخواست خانوادش ازدواج کنه... روزهای سختی رو گذروندم اما چند سال بعدش با عشقی دو طرفه و شرایط خوب با همسرم ازدواج کردم... دوست من تمام جوانب رو در نظر بگیر که بعدها پشیمون نشی