2777
2789
عنوان

نمی خوامش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 135 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون اون دل دادهمن باید خودمو بدبخت کنم ؟

عزیزم اگه قصدت این نبود که باهاش تا آخر ادامه بدی

چرا دلبستش کردی

دلم میسوزه که میگم

اگه واقعا دوست داشته باشه مورد بهترم سراغت بیاد کارمای این آقا نمیزاره با یکی دیگه خوش باشی

اینو تو دختر عمم دیدم

پسره هر روز میومد دم در خونشون گریه و زاری

آخرشم یک کلام گفت نه که نه

الان طلاق گرفته با دو تا بچه

عزیزم اگه قصدت این نبود که باهاش تا آخر ادامه بدیچرا دلبستش کردیدلم میسوزه که میگماگه واقعا دوست داش ...

من دلبسته اش کردم؟

اومد بارها ب من اصرار پشت اصرار که میخوام باهات باشم

واسطه فرستاد چقدر گفت

منم قبول کردم یه مدت باهاش حرف بزنم ببینم ازش خوشم میاد یا نه

ولی نه

نشد که نشد

عزیزم اگه قصدت این نبود که باهاش تا آخر ادامه بدیچرا دلبستش کردیدلم میسوزه که میگماگه واقعا دوست داش ...

واقعا دوستم داره

شبا  از سرکار برمیگردم ، دنبالم میاد تا مراقبم باشه 

دقیقا اعتماد ب نفس خیلی مهمهمنممممممنم از درگیر یه ادم شدن بدم میاد ولی میدونم ب قول تو خیلی دوستم د ...

وای خدا یکی مثل خودم پیدا کردم😭

اره دقیقاااا مرد نباید خجالت بکشه یا اعتماد بنفسش پایین باشه بنظرم باید حس مردبودن و ابهت خالص بده

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

بنظرت چیکار کنیم🥲

من امروز میخوام با یه مشاور حرف بزنم حالا امروز یا فردا همه چی بهش میگم ببینم نظر اون چیه،میگه چیکار کنم

میام به توهم میگم

بعد میدونی از یه طرفم فکر میکنم شاید دیگه کسی اینقدرررر دوستم نداشته باشه🫠

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

از یه طرف اینکه مممکنه کسی دیگه اینقدر دوستم نداشته باشه

از یه طرفم اینکه شاید موقعیت بهتر واسم پیش بیاد🫠

من دلبسته اش کردم؟اومد بارها ب من اصرار پشت اصرار که میخوام باهات باشمواسطه فرستاد چقدر گفتمنم قبول ...

چی بگم

اگه واقعا خوشا نمیاد مسالمت آمیز تمومش کن 

الان تموم کردن بهتر از اینه که بری زیر یه سقف بعد تموم کنی 

تبعاتش کمتره