آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3585 عنوان امروز 5 بیدار شدم درس بخونم ولی نخوندم 93 بازدید | 7 پست چون خوابم میومد😂😂 دیشب ۱ خوابیدماولین روز ۵ بیدار شدنمه فقط میخوام عادت بشه برام موقع مدرسه یه پارت ۵ تا ۷ بخونم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/06/21 | 09:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4924 سال چندی؟ ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
رزیجوال عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 1504 چرا علاقه به سخت کردن درس خوندن دارین ؟ هر ساعتی تایم بیدار شدنت هست بعد اینکه بیدار شدی صبحونه خوردی دست و صورت شستی شروع کن به خوندن
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3585 سال چندی؟ سال اخر زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3585 چرا علاقه به سخت کردن درس خوندن دارین ؟ هر ساعتی تایم بیدار شدنت هست بعد اینکه بیدار شدی صبحونه خورد ... برای اینکه روزای مدرسه بتونم بیشتر بخونم دارم خودمو به ۵ عادت میدم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4924 سال اخر مدرسه زیاد نمیری که ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3585 مدرسه زیاد نمیری که نه نمیرم زیاد زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...