2777
2789
عنوان

اومدم تست زدم

135 بازدید | 11 پست

۸ تا تست زدم سه تاش غلط بود عادیه این خیلی رو اعصابههههههههه از کل کتاب بود سرمو کجا بکوبمممممم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

اونایی که اشتباه زدی رو به عنوان نکته یکجایی بنویس تا دوباره اشتباه نزنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خوبه بیشتر تمرین کم به یدونه غلط برسون رد شد

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونایی که اشتباه زدی رو به عنوان نکته یکجایی بنویس تا دوباره اشتباه نزنی

همینکارو میکنم

🫤

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

آره

اعصابتو خیلی زوده که داری خرد میکنی

بیشتر از شش ماه مونده به امتحان

بخوای اینجوری کنی می بُری

پس فقط خونسرد باش

تست هارو بزن

اونایی که اشتباه زدی از دوباره بزن

توی دفترچه سوالا هیچ چی ننویس علامت هم نزن از دوباره برگردی بخونی

ببین مهم نیست الان در چه وضعیتی هستی

مهم اینه که الانت از دیروزت بهتر باشه

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

تازه خیلی هم خوب بوده

آخه کلش ۸ تا تست بوددد صبح تا حالا دارم میخونم خیلی زورم اومد همیشه هم همینه