2777
2789
عنوان

بنظرتون من چکار کنم که آدم شم

121 بازدید | 9 پست

شام خونه خواهرشوهرم دعوت بودیم همسرم گیر داده بود بجنب و عجله کن و ... اصلا مهلت نمی‌داد حاضر شم و همش تهدید می‌کرد ک موقع رفتن خونه خواهر مادرت تلافی میکنم و یا دیگه نمازامو نمیخونم و ...انگار واسه من نماز میخونه منم خیلی عصبی شدم و نفرینش کردم و مجبورش کردم پامو ببوسه تا برم 

خیلی از خودم بدم اومد ک چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم و چرندیاتشو نشنیده بگیرم و انقدر تند برخورد نکنم 

از مهمونی ک برگشتیم میخواست جدا بخوابه میگفت خیلی فحشم دادی 

میشه نصیحتم کنید و بگید یه خانم نرمال و عاقل تو اون شرایط چکار می‌کرد؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من اندازه فهم خودم بهت میگم چیکار کنی ، 

همون کاری که اگه خونه مامان خودت خواهر خودت دعوتی می‌کنی و بکن . گروکشی نکنید برای هم. مثلاً چون خونه خواهرشوهرت دعوتی بخوای با بی میلی حاضر شی و طولش بدی ، اونم متقابلاً لج کنه . . یه جوری هم برنامه بریز و زودتر آماده شو که انقد عجله ای نشه ، 

چي بگم والله. خب اگه انتظار داري اون تو مهموني هاي شما ان تايم باشه شما هم بايد باشي ديگه. اونم خونه ...

عمدی نبود ما کلا زوج فس فسویی هستیم همه جا دیر می‌رسیم خونه مادر خواهر خودم دیرتر حتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عمدی نبود ما کلا زوج فس فسویی هستیم همه جا دیر می‌رسیم خونه مادر خواهر خودم دیرتر حتی

خب پس اينجا بنظرم بايد يكم خودتو كنترل ميكردي. 

كلا موقع مهموني رفتن ممكن يكم بحث پيش بياد. بهتره كه به اين بحثا دامن نزنيم. ادم كوفتش ميشه مهموني و اينا

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خیلی بده که شوهرتو لای منگنه گذاشتی که پاتو ببوسه،مطمئنا اگه کینه ای باشه،یه جا تلافی میکنه و این زن ...

اخه حالم بهم میخوره از این حجم از حماقت ک برگرده بگه دیگه نماز نمیخونم و ... چقدر حرف بچگانه و احمقانه ایه اصلا ب من چه نخون چرا انقدر ابله باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه حالم بهم میخوره از این حجم از حماقت ک برگرده بگه دیگه نماز نمیخونم و ... چقدر حرف بچگانه و احمقا ...

من بخوام دیر حاضر شم،شوهرمو میفرستم دنبال نخود سیاه،مثلا میگم برو پایین آب و روغن ماشین رو چک کن،یه دستمال بکش،وسیله هارو بذار داخل صندوق،آشغالارو بنداز،از پارکینگ بیا بیرون...خلاصه تا بخواد زنگ بزنه که پس کجایین،من رفتم دم در😅

👨‍👩‍👧
من بخوام دیر حاضر شم،شوهرمو میفرستم دنبال نخود سیاه،مثلا میگم برو پایین آب و روغن ماشین رو چک کن،یه ...

این انقدر تنبله تا من چادر سر نکنم کیف برندارم اصلا نمیره حاضر شه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40