2777
2789

یکم زیاده لطفا بخونید من یه دختر بشدت احساساتی و مهربون بودم دلم واسه سگ تو کوچمونم میسوخت بشدتتت دلسوز بودم به همه کمک میکردم ولی بخاطر این یک رنگی و دلسوزی و مهربون بودنم بدترین ضربه های عمرمو خوردم بهم خیانت شد به بدترین شکل ممکن از طرف نامزد از طرف فامیل از طرف صمیمی ترین دوستم  و...

یعنی طوری که لحظه ای که من واسه اونا دل میسوزوندم اونا داشتن واسه خراب کردن من نقشه میکشیدن!!! پسرعمم بچس میومد خونمون خوابید چندباری شبا پادرد میگرفت خداشاهده نردیک به دوساعت پاهاشو ماساژ میدادم ولی میدیدم ک همین بچه هم میرفت پشت سرم مسخرم میکرد میگفت فلانیو گول زدم اوسکله منم اوسکلش کردم پامو ماساژ داد بچه ۷ ساله😐😑یا ت جمع‌میبینم همه بچه ها گوشی دارن بازی میکنن یکی نداره من گوشیمو بهش میدادم اما الان واقعا دلم سنگ شده یه بچه هم بیاد نزدیکم شیطونی کنه بشدت دعواش میکنم و💩بهش اصلا دلم واسه هیچکس دیگ‌نمیسوزه به همه جدیدا ببخشید ولی میرینم الان یکم احساس عذاب وجدان دارم چون همین پسر عمم ت جمع امشب خیلی اذیت کرد همه رو مثلا جلو شوهر عمه دیگم کوبید ت باسنم😐منم خیلی دعواش کردم یا هی گازم میگرفت اب دهنشو میریخت روم سرسفره غذا ریخت روم  رو خواهرم اب ریخت خواهرمم دیگ از دستش شاکی بود یکی خوابوند توصورتش واسه همین ناراحتم چون میتونستم جلوشو بگیرم ک‌نزنه ولی نگرفتم بیخیال نگاشون کردم🤦‍♀️

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
مادر نداره این بچه؟دلت نسوزه

نبودن اونا نه باباش ن مامانش انقد اذیت کرد همه رو انداخت به جون هم ک شوهر عمم (باباش نه یکی دیگ) عصبی شد بردش خونشون و اومد

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا ناراحت نباش اتفاقا کار خواهرت خیلی عالی بوده بچه ای که خانواده ش ادبش نکنند جامعه ادبش میکنه. چرا اینقدر بی ادب تربیت شده که حتی در باسن شما میزنه. دو روز دیگه شلوارتونم میکشه 

آفرین به خواهرت

بخدا دیوونش کرد هی میچسبید بهش اب میریخت روش هی لگد میزد بهش ولی این هیچی نمیگفت یهو جنی شد پاشد چسبید بهش یکی هم خوابوند تو صورتش😂😂

نه اصلا ناراحت نباش اتفاقا کار خواهرت خیلی عالی بوده بچه ای که خانواده ش ادبش نکنند جامعه ادبش میکنه ...

بخدا پدرو مادرش خیلییییی حساسن خیلی با ادبن نمیدونم چرا ابن اینطوری شده خودشونم کلافه شدن از دستش

معذرت میخوام ولی باسنشو میکنه طرفت هی میگوزه😐😐😐دیگ اعصاب نزاشته واسمون

یاد بچه برادر شوهرم افتادم🤢🤢🤢

اصلا تحمل چنین بچه هایی رو ندارم

بخدا دیوونش کرد هی میچسبید بهش اب میریخت روش هی لگد میزد بهش ولی این هیچی نمیگفت یهو جنی شد پاشد چسب ...

وای که چقدر از این بچه تخس ها متنفرم

عزیزم حقشه؛ عذاب وجدان نگیر

منم تجربه مشابه دارم

با این تفاوت که من هیچی نمی گفتم و اون بچه گستاخ تر میشد

وییی هنوزم ازش متنفرم

یعنی تنفففففرا

کاربر سال ۹۶
منم همینطورپدر و مادر بالا سرشون نبوده انگار

این پدرومادرش خیلی حساسن ولی نمیدونم چرا این اینطوری شده خودشونم‌کلافن