2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 19 پست
دارم از این جاریا 😆😆😆😂😂همه کلمات رو اشتباه میگه خودش بعد جالب اینجاس همه رو هم مسخره می کنه

یسری اومد خونمون تازه پاگشاش کرده بودم ساعتش جاموند دفعه دوم اچمد خونم ساکش جاموند ساک به اون بزرگی تو راهروصداش زدم برگشت برد باز روسریش جاموند بعدمن چیزی بهش نمیگم😅جالبه بعدیهو داره تعریف میکنه برات هواست نیست یا میگی نشنیدم بگو میگه دیر میگیری😒😒تو زود میگیری هرجا میری یه چی جامیزاری احسنت به حافظت و هوش وهواست

یسری اومد خونمون تازه پاگشاش کرده بودم ساعتش جاموند دفعه دوم اچمد خونم ساکش جاموند ساک به اون بزرگی ...

😂😂😂😂😂این دیگه خیلی اسکولِ بابا 

مال ما یه بار برای شوهرش تولد گرفت همه برف شادی رو مستقیم روبه رو صورت شوهرش گرفته بود تکونم نمی‌داد 🤣🤣وای شوهرش همین مونده بود کتکش بزنه این می‌خندید فقط 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینطور میپسندم که فرهنگ خودشو بجا میاره و رد نمیشه ولی اینک یکیو مسخره میکنه بعد به یکی دیگ نسبت ...

ببین من آدمیم الان امشب ناخواسته یه حرفی زدم به زن عمو شوهرم الان بعدچندساعت هنوز دارم بهش فک میکنم نکنه ناراحتش کردم کاش نمیگفتم 

یعنی ازدستم نمیره باعث ناراحتی یکی بشم  حرفم هم چی بود خیلی وقت بود ندیده بودمش منم چون عروس غریب هستم شایدزیاد یادم نیادچهره ها بااین رفت وآمدای کم دیدم خانمی نگام میکنه من اولش نفهمیدم زن عمو شوهرمه محلش ندادم یهو یادم اومد اونه چون مادرشوهرم باهاش قهربود گفتم الان فک میکنه منم قهرم دیگه رفتم پیشش گفتم بخدا یه لحظه نشناختمت چقد لاغرشدی رژیم گرفتی؟ الان همش میگم کاش نمیگفتم نکنه ناراحتش کردم  

😂😂😂😂😂این دیگه خیلی اسکولِ بابا مال ما یه بار برای شوهرش تولد گرفت همه برف شادی رو مستقیم روبه ر ...

🤣🤣🤣🤣مال منم تولد شوهرش به مادرشوهرم مشروب تعارف کرد😅😂حالامادرشوهرچی نمازخون روزه گیر پیر اصلا خیلی بی عقله تازه منم که اهل نماز روزه نیستمم نمیخورم بعد توجمع مختلط بیایی به مادرشوهر پیرت بگی مشروب برات بیارم😑😐😐

🤣🤣🤣🤣مال منم تولد شوهرش به مادرشوهرم مشروب تعارف کرد😅😂حالامادرشوهرچی نمازخون روزه گیر پیر اصلا ...

😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑یا خداااااااااااااا 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️