2777
2789

ما چند ماه پیش خونه خریدیم و به شدت بی پول شدیم.یعنی خالی خالی . طوریکه الان چند ماهه رفتیم سر خونه زندگیمون من خیلی مراعاتشو کردم و اصلا نگفتم پول بریز برام .ولی وقتی میرفتیم بازاری جایی حساب میکرد ولی بازم من خیلی مراعات میکردم و چیز گرون نمیگرفتم اصلا .باباش برای خرید خونه با هزار اصرار و خواهش یه مقدار پول به شوهرم قرض داد.مثلا فکر کنید ۶۰۰ تومن .که دربرابر خونه ای که گرفتیم مثلا یک دهمش شد.این در حالیه که این پدر برای پسرش نه خونه نه ماشین نه یه تیکه جهیزیه هیچییییی نداده. در حدی بگم که کادوی عروسی ما ربع سکه داد .مثلا پسر خاله های من هر کدوم نیم سکه دادن.یا پدرمادرم یه سرویس ۵۰ گرمی دادن .میخوام بگم اینجوری هدیه ی عروسی داد در مقایسه با فامیل های ما.نصف هزینه ی عروسی رو هم پدرم داد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب وسوسه شدم رفتم سر گوشیش دیدم هر ماه مثلا ۲۰ تومن یا ۱۰ تومن ریخته به حساب باباش.در حالیه که پیش من میناله که پول ندارم 

انقدررررر اعصابم خورد شد .انقدر ناراحتم و از خریت خودم حرصم گرفته که دلم میخواد بیدارش کنم تا میخوره کتکش بزنم

خب ۶۰۰ تومن داده دیگه 

بابای من چند روز پیش ۲۰۰ تومن به مامانش داده مامانم اصلا حتی نگفت چرا داده خرج خونشون که همش با بچه هاشه بازم 

حالا ماهم پولدار نیستیم ولی نمیشه بگی چرا به بابا مامانت داری میدی که

سه دونگ اون خونه مهریه ی من بود که موقع سند زدن به نامم کرد و یه دونگ دیگشم تمام طلاهایی که از بچگی پدرمادرم برام خریده بودن و جمع کرده بودم فروختم و پولشو دادم .ولی اون یه دونگ رو با بهانه به نام نزد گفت میخوام وام بگیرم و باید سه دونگ سه دونگ باشه و بعدا به نامت میزنیم