2777
2789
عنوان

خانما مبشه لطفا جواب بدید

90 بازدید | 13 پست

ترشح موکوس دفع کردم یه ترشح ضخیم کشدار ژله ای 

هفته ۳۶ بارداریم ۳۶ و سه روزم

چند هفته بعد از این ترشح زایمان میکنیم؟

زود نیست از الان اومد اگ زایمان کنم بچم دستگاه میره؟ 

کمر درد و واژن درد هم دارم یکسره هست قطع و وصل نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها وارد کننده ساحلی بصورت مستقیم از دبی ۰۹۳۵۴۵۶۰۰۱۲قیمتش فقط ۳۰۰تومن‌اصل اصلپیجش رو برین اصلا عج ...

شماره کدوم بدبختیه🤪🤧🤣

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

دقیقا چه شکلی ؟همراه با کمی خونریزی؟الان هم داری؟

ن گلم خونریزی نیست 

یه ترشح بزرگ کشدار ژله جوری بود ک با دستم میکشیدمش کش میومد جدا نمیشد مثل پاستیل رنگشم کرمی روشن بود 

لگن و واژن و کمرمم بشدت درد میکنه یکسره

ن گلم خونریزی نیست یه ترشح بزرگ کشدار ژله جوری بود ک با دستم میکشیدمش کش میومد جدا نمیشد مثل پاستیل ...

ببین عزیزم ترشح موکوسی ممکنه دو روز قبل از زایمان تا دوهفته قبل از زایمان مشاهده بشه

خیلی از خانوم ها اصلا متوجه این ترشح هم نمیشن

شما نگران نباش

چون مایع اطراف نوزاد از نوزادت مراقبت میکنه

اما باید معاینه بشی

بعضی خانومها ترشحشون صورتی رنگ هستش به دلیل رگه های خونی که توی ترشح وجود داره و اصلا نگران کننده نیس

شما الان دقیقا کدوم قسمت درد داری و دردش چه میزان هستش؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

ببین عزیزم ترشح موکوسی ممکنه دو روز قبل از زایمان تا دوهفته قبل از زایمان مشاهده بشهخیلی از خانوم ها ...

من درد پریودی نداشتم هیچوقت اصلا نمیدونم انقباض اینا چیه

بالای واژن هست اونجا انقدری درد میکنه ک نمیتونم راحت بلند شم بشینم پهلو ب پهلو بشم انگار استخوناش خورد شده 

کمرمم اون ناحیه بین باسن یه رگ هست اونجا ب سختی راه میرم پهلو ب پهلو میشم

دورت بگردم مرسی ک جواب میدی عزیزدلم 

من درد پریودی نداشتم هیچوقت اصلا نمیدونم انقباض اینا چیهبالای واژن هست اونجا انقدری درد میکنه ک نمیت ...

کسی پیشت هست مراقبت باشه؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)