2789
ممنون وقت گذاشتی دعا کن مهرش. از دلم بره خسته شدم دیگه زندگیم رو هواس خیلی دلم شکسته هیچ غلطی هم نمی ...

عزیز دلم‌ اگه آرامش واقعی میخوای با نامحرم کات کن. مطمئن باش به آرامش میرسی. به خدا هیچی تو این رابطه ها نیس و بالاترین حدش  رابطه جنسیه که فقط چن دیقس و بعد از چن بار برات عادی میشه. به خاطر چن دیقه لذت حرام، خودتو خراب نکن. واقعا ارزش تو خیلی خیلی بیشتره عشقم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بگم تو همه دنیا فقط اونو محرم خودم میدونم شاید باورت نشه

خب خیلی کارت اشتباهه تو این شرایط با یکی دیگه در ارتباطی. عزیزم‌ کات کن‌ با رلت. واقعا کارت با خیانت فرقی نداره. درسته ازدواج نکردی ولی‌ باهاش هستی . 

ببین کلا مردا رو نباید به حرفاشون اعتماد کنی. باید عملشون رو ببینی. مردا برا دنبال یکی‌ رفتن و نرفتن ...

عزیزم برامنم میگی شوهرم مثل قبل میاد سمتم یا جدا میشیم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
خب خیلی کارت اشتباهه تو این شرایط با یکی دیگه در ارتباطی. عزیزم‌ کات کن‌ با رلت. واقعا کارت با خیانت ...

کلا دیگه باهاش رابطه ای ندارم اما حسم بهش زیاده مرسی از راهنماییت شب خوش

عزیزم برا منم میگی لطفاً عرفان دوسم داره یا علی؟ ممنونم

عزیزم چرا باید برات مهم باشه دو تا پسر دوستت دارن یا نه. اگه پسری اومد خاستگاریت و عقد کردین بدون دوستت داره و تا وقتی عقد نکردین هم مهم نیس چه حسی بهت دارن

اندامت معمولی. نه خیلی چاق نه خیلی لاغر. نمیدونم چرا دوباره آب میبینم. تو ناحیه فک و شکمت. معمولا تج ...

حس ششمی خدا خیرت بده، میشه لطفا بگی خیلی مهمه. 

رضا و نوشین چه رابطه ای با هم داشتند: رابطه کاری؟ صیغه؟ هر دو یعنی هم کاری هم صیغه؟

الان چند روزی هست بین شون جنگ شده. جنگ تقریبا سر چی بوده؟

الان رابطه شون چجوریه؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...