2789
نگفتم نمیخواد. میگم الان دوستت داره ولی تا وقتی شرایطش اوکی شه معلوم نیس چی بشه. دیدی گذر زمان باعث ...

میشه به منم بگی لطفا آموزش وپرورش رفتم مصاحبه قبول نهایی میشم ؟

خدایا دستم زیادگرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه به منم بگی لطفا آموزش وپرورش رفتم مصاحبه قبول نهایی میشم ؟

چه رشته ای؟؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

عزیز دلم‌ چیکار داری به رابطه دیگران؟ دنبال این چیزا نباش گلم

منو جواب میدی من معلم میشم 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

حس میکنم واقعا دوتاس😂😂هی میخاستم بگم دوتان هی میگفتم نه ولی پسره رو پررنگ تر دیدم.

میشه ب منم بگی؟؟

۱۱۰ تا کد رشته انتخاب کردم بنظرت کدوم برام درمیاد از صفر تا ۱۱۰؟ممکنه اصلا قبول نشم امسال؟

و اینکه بنظرت رابطم با س چی میشه؟دوباره باهم وارد رابطه میشیم؟🫠💔

love is love🫶🏻

سن رو بگو درست گفتم یا اشتباه. میخوام ببینم حسم چجوریه

میشه برا منم بگی ماه تولدم؟لباسم چه رنگیه؟

اینا که شماره مادرم رو گرفتن که بیان خونمون خاستگاری زنگ‌میزنن که بیان؟کی؟از انتظار خسته شدم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

منو جواب میدی من معلم میشم

عزیزم اگه واقعا اعتقاد داری به این حرفا بدون خرافاته. گل من شما برا هر کاری که زحمت بکشی موفق میشی. برا معلمی هم بله اگه زحمت بکشی موفق میشی. به تلاش خودت بستگی داره و کسی نمیتونه پیشگویی کنه.